Dafin și scorțișoară, cea mai eficientă combinație pentru slăbit. Rețetă: se bea pe stomacul gol

Frunzele de dafin au proprietăți detoxifiante, expectorante, antivirale, ajută la procesele digestive, au acțiune antioxidantă, proprietăți astringente și pot ajuta la tratamentul diferitelor afecțiuni, cum ar...
Frunzele de dafin sunt recunoscute pentru proprietățile sale antioxidante și antifungice. Mai mult, combinate cu alte ingrediente precum scorțișoară sau salvie, frunzele de dafin devin aliatul tău de încredere în procesul de slăbire.
Ingrediente ceai de dafin și scorțișoară:
• 3 până la 5 frunze de dafin
• 1 linguriță scorțișoară măcinată
• 4 căni de apă
• miere sau ștevie, după gust (opțional)
Instrucțiuni:
1. Fierbe apa.
2. Adaugă frunze de dafin și scorțișoară, fierbe timp de 10 până la 20 de minute.
3. Filtrează, adaugă toți îndulcitorii pe care îi dorești și bucură-te de ceai.
O ceaşcă de ceai de dafin și scorțișoară, băută imediat după mese, îmbunătăţește sistemul digestiv și previne aciditatea.
"Se bea câte o ceșcuță pe stomacul gol. Se spune că ajută la slăbire și la arderea grăsimilor.", potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru.
Dafinul, remediu pentru 20 de afecțiuni
Frunzele de dafin pot fi folosite dacă:
- ai dureri de cap și migrene
- ai probleme ale nervului sciatic
- ai retenție de apă
- sforăi
- te simți slăbit și fără energie (astenie)
- ai cistită
- ai oboseală musculară
- ai infecții ale pielii
- suferi de otită
- ai spasme
- ai distensie abdominală
- te simți balonat
- dureri menstruale
- suferi de depresie
- ai artrită
- uretrită
- contracții musculare
- pierderi de memorie
- tușești
- ai insomnii.
Despre scorțișoară
Acest condiment parfumat conține compuși detoxifianți și diuretici, contribuind la curățarea sângelui prin eliminarea optimă a toxinelor și a lichidelor, potrivit nutriționistului Robbie Clark.
-
-
-
Cum se transmite HIV?17.09.2025, 18:19
-
-
Palatul Victoria, iluminat în verde pentru bolile mitocondriale17.09.2025, 14:38
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Ce alimente ultraprocesate pot fi bune pentru sănătate
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Slăbești de două ori mai mult cu alimente minim procesate
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Dieta pe care o urmează medicii! Slăbești rapid și îți protejezi inima
Băuturi care stimulează tranzitul intestinal. Au efecte laxative
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Greșeala care distruge nutrienții din broccoli. Cum să gătești broccoli pentru beneficii maxime
Alimente care îți curăță ficatul în 3 zile
Acest medicament vechi prelungește viața. Medicii sunt uimiți de rezultate. Adio dietă!
Obezitatea infantilă: cauze și soluții pentru părinți. Prevenție și educație pentru generațiile viitoare
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
Omega-3, nutrientul minune pentru sănătate. E forță pentru creier și inimă
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Patru alimente de evitat pentru a reduce tensiunea arterială
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.