Ce să NU faci de Paște și ce să NU mănânci după post. Greșeala pe care o fac mulți români - recomandări INSP
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Pepenele verde înseamnă 92% apă și conține un antioxidant care reduce riscul de cancer și...
Studiile susțin că pepenele verde scad riscul de diabet, cancer și atac de cord. Acest fruct este bogat în licopen, un antioxidant, și citrulină, un animoacid care ajută la fluxul sângelui prin corp și poate reduce tensiunea arterială. În plus, mai conține un pigment natural, beta-criptoxantină, care vă poate proteja articulațiile de inflamații și, în timp, ar reduce posibilitatea de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit medicinenet.com.
Pepenele verde e sănătos pentru ochi deoarece o singură porție conține 30% din vitamina A și conține 92% apă, deci vă hidratează.
Recomandări ale specialiştilor INSP în contextul sărbătorilor pascale.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.
Andreea Mantea are probleme cu o măsea. De ce nu e bine să stai cu măseaua umflată și ce trebuie să faci?
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
Ai șters vreodată telefonul cu spirt? Ce urmează să afli s-ar putea să te șocheze.
De ce nu ar trebui să speli hainele la 40 de grade.