De ce sunt buni carbohidrații la micul dejun. 5 rețete sănătoase pe care să le încercați
Deși dietele cu conținut scăzut de carbohidrați pot fi la modă, corpul tău are nevoie de carbohidrați.
Când mănânci alimente care conțin carbohidrați , corpul tău transformă carbohidrații în glucoză. Apoi, glucoza alimentează cam tot ceea ce faci, de la alergare până la respirație.
Sursele de carbohidrați din cereale integrale, cum ar fi ovăzul, quinoa și pâinea cu cereale și grâu, se digeră mai lent și nu vor crește drastic glicemia, spune Taub-Dix. Cerealele integrale sunt mai bogate în substanțe nutritive, cum ar fi fibrele, care, de asemenea, vă ajută să vă stabilizați glicemia.
1. Vafe cu feta și somon afumat
Vafelele savuroase sunt delicioase, combinate cu brânză de capră cremoasă și fâșii delicate de somon afumat. Combinate cu feta și somon afumat, aceste vafe au un echilibru excelent între carbohidrați, proteine și grăsimi.
2. Clătite tiramisu cu cremă de banane
Desertul pentru micul dejun s-ar putea să nu pară sănătos, dar aceste clătite cu proteine vă vor cuceri pe loc. Cu 31 de grame de proteine în total și doar 27 de minute timp de pregătire, veți dori cu siguranță să îl încercați.
Citește continuarea pe Spectacola
-
Ceaiul care desfundă nasul instant26.12.2025, 15:50
-
-
Primul semn că ficatul tău este suprasolicitat26.12.2025, 12:07
-
-
5 alimente pe care să NU le mai pui niciodată pe ușa frigiderului26.12.2025, 09:56
Lapte cu miere și vanilie pentru somn liniștit și odihnitor
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Un dietetician oncolog dezvăluie cele 3 rețete care ajută la prevenirea cancerului de colon
Pască fără aluat. Chef Sorin Bontea, rețeta simplă care face furori. Cum trebuie puse stafidele CORECT
EXCLUSIV Drob de miel, rețeta bunicii. Care este secretul gustului autentic
Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Lămâie în lapte: secretul pe care mulți îl țin ascuns. De ce să pui lămâie în lapte
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
Folosești ulei de măsline? Ce se întâmplă în corpul tău după câteva zile
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci avocado cu ou în fiecare dimineață
Cel mai simplu sirop naturist pentru imunitate. 3 ingrediente din bucătăria ta
15 alimente care îți cresc nivelul de energie pe timpul zilei. Fără zahăr sau cafea. Cum să previi oboseala și epuizarea
Cele mai sănătoase fructe uscate: formează globule roșii, au vitamina C, ajută digestia și cresc imunitatea
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Ce se întâmplă în corp când mănânci sarmale cu smântână. Adevărul ascuns al acestei combinații. De ce să nu o mai faci
Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Supa de pui: remediul tradițional al bunicilor pentru răceală. Cum ajută sistemul imunitar
8 băuturi care înlocuiesc ciocolata caldă plină de zahăr. Rețeta de care te vei îndrăgosti
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
Crumble cu prune, desertul de toamnă pe care nu trebuie să-l ratezi
Ovăzul, desființat de medic: Unde ne-am stricat? Micul dejun era cu brânză, ouă și slănină
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Îndulcitorii artificiali fac mai mult rău decât o prăjitură întreagă. Cea mai sigură variantă pentru un dulce "nevinovat"
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
De ce să pui lămâie în cafea. Trucul care îți transformă diminețile. 3 motive pe care le vei adora
Este ceva nemaipomenit să începi ziua cu o cană de cafea bună. Dar iată de ce să pui puțină lămâie în cafea.
