De ce sunt buni carbohidrații la micul dejun. 5 rețete sănătoase pe care să le încercați

DCMedical Team |
Data publicării:
Carbohidrați      Foto: Pixabay
Carbohidrați Foto: Pixabay

Deși dietele cu conținut scăzut de carbohidrați pot fi la modă, corpul tău are nevoie de carbohidrați. 

Când mănânci alimente care conțin carbohidrați , corpul tău transformă carbohidrații în glucoză. Apoi, glucoza alimentează cam tot ceea ce faci, de la alergare până la respirație. 


Sursele de carbohidrați din cereale integrale, cum ar fi ovăzul, quinoa și pâinea cu cereale și grâu, se digeră mai lent și nu vor crește drastic glicemia, spune Taub-Dix. Cerealele integrale sunt mai bogate în substanțe nutritive, cum ar fi fibrele, care, de asemenea, vă ajută să vă stabilizați glicemia. 

1. Vafe cu feta și somon afumat

Vafelele savuroase sunt delicioase, combinate cu brânză de capră cremoasă și fâșii delicate de somon afumat. Combinate cu feta și somon afumat, aceste vafe au un echilibru excelent între carbohidrați, proteine ​​și grăsimi. 

2. Clătite tiramisu cu cremă de banane

Desertul pentru micul dejun s-ar putea să nu pară sănătos, dar aceste clătite cu proteine vă vor cuceri pe loc. Cu 31 de grame de proteine ​​în total și doar 27 de minute timp de pregătire, veți dori cu siguranță să îl încercați.

Citește continuarea pe Spectacola

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel