Dieta bebelușului. Cum a slăbit Ana Pârvulescu Gheorghe după ce a născut

Georgiana Ioniță |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Ana Pârvulescu Gheorghe Foto. Facebook
Ana Pârvulescu Gheorghe Foto. Facebook

Ana Pârvulescu Gheorghe, fost jurnalist și sora Elenei Gheorghe, a vorbit,  la Interviurile DC Medical și DC News, despre modul inedit în care a reușit să slăbească, după venirea pe lume a băiețelului ei, Lucas. 

Ana Gheorghe este căsătorită cu fotbalistul Paul Pârvulescu și împreună au doi copii. Vedeta ne-a povestit cum a reușit să dea jos kilogramele acumulate în sarcină. Aceasta spune că odată cu venirea pe lume a primului copil, a descoperit importanța alimentației. 


"Cred că am luat cam 10-12 kg în sarcină și eram speriată, mai ales la prima sarcină, că nu știam cum se întâmplă și eram foarte stresată că nu o să pot să slăbesc. Probabil aceeași problemă o au toate gravidele la prima sarcină. După aceea îți dai seama că îți mănâncă atâta timp copilul și ești atât de stresat, că nu mai ai timp nici să mănânci. Tin minte, când am început diversificarea la Lucas, mi-am dat seama cât de important este să mănânci sănătos. Ce se întâmpla, mâncam ce rămânea de la el, mai tot timpul. Nu mai aveam timp să mai gătesc și pentru mine. Și așa mi-am dat seama că acele alimente te ajută să te menții în formă și să nu depui grăsimi. E un fel de dieta bebelușului", a mărturisit fosta jurnalistă care, în prezent, conduce o afacere în domeniul textilelor. 

 

VIDEO:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel