Dr Doru Negru, adevărul despre diabet. Interviurile DC News și DC Medical

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Dr Doru Negru. Foto: DC Medical
Dr Doru Negru. Foto: DC Medical

Dr Doru Negru face praf miturile legate de diabet. Nu e zahărul de vină, așa cum crede toată lumea. Adevărul despre diabet la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 15.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube.

Dr Doru Negru, medic primar medicină internă și diabet și boli de nutriție de la Spitalul Clinic Sanador, vine la Interviurile DC News și DC Medical pentru a zdrobi, la propriu, rând pe rând, toate concepțiile-mituri despre diabet.

De ce facem diabet? Contează zahărul? Contează mâncarea? Ce facem greșit în viața de zi cu zi de provocăm apariția diabetului? Zahăr, miere sau îndulcitori, ce e mai bun?

Ce înseamnă starea normală în organism? Care e glicemia normală? Ce este prediabetul? Glicemia în prediabet (valorile), la ce valori trebuie să ne îngrijorăm? Este aceasta o stare reversibilă?

Diabetul, ce este, de câte tipuri este și ce valori glicemice îl definesc? Când și de ce ajungi dependent de insulină? E posibilă reversia diabetului?

Există o dietă care previne apariția diabetului? Care este dieta persoanei cu diabet, ce și cât trebuie să mănânce?

Care sunt complicațiile diabetului: cardiovasculare, neurologice, ortopedice etc...

Răspunsurile la toate aceste întrebări și la multe altele le veți afla la ora 15.00, la Interviurile DC News și DC Medical, emisiune transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook al celor două publicații.

Emisiunea va putea fi urmărită și aici.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel