Glicemie mare? Cu ce alimente o țineți sub control

Florina Pop |
Data publicării:
Anumite alimente reduc inflamația
Anumite alimente reduc inflamația

Cercetătorii au observat, în urma analizării mai multor studii, că un aport mai mare de fibre ar ajuta la ținerea în frâu a valorilor mari ale glicemiei.

În urma analizei a zeci de studii cu mii de participanți, cercetătorii britanici au ajuns la concluzia că un aport mai mare de fibre ajută în lupta cu glicemia mare sau cu diabetul. Aceștia mai precizează, într-un material al Harvard Medical School,surse bune de fibre – recomandate la fiecare masă – conțin cerealele integrale, leguminoasele, nucile. Mai sunt amintite boabele de fasole albă.

Studiul, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel