Ion Iliescu, RĂSTURNARE de SITUAȚIE! Nu e internat, a fost la un control de rutină!

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie 2019. Foto: DC News
Ion Iliescu a fost operat pe 1 aprilie 2019. Foto: DC News

Fostul președinte Ion Iliescu nu e internat la SPitalul Elias, așa cum se anunțase neoficial în această dimineață. Conducerea spitalului a anunțat că el s-a prezentat la spital pentru un control de turină, la Secția de Cardiologie. 

UPDATE: Conducerea Spitalului Elias a anunțat că fostul președinte Ion Iliescu nu a fost internat, ci doar a venit la un control de rutină pentru că starea sa este supravegheată după cele două probleme pe care le-a avut anul acesta. Acest control a fost făcut pentru a supraveghea starea fostului președinte, care la începutul lunii a avut probleme cardiace care au necesitat internarea. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ion Iliescu are din nou probleme cu inima. Surse DC Medical spun că acesta ar fi fost adus de Urgență la Spitalul Elias în această dimineață, având aceleași simptome ca și data trecută, stări febrile și pusee de tensiune date de problemele cardiace pe care le are de mai bine de o decadă.  La spital s-a întrunit o comisie specială care analizează cazul, dar deocamdată informațiile nu sunt confirmate oficial.

Ion Iliescu ar fi la a treia internare în spital, anul acesta. La sfârșitul lui Februarie a ajuns tot la Elias acuzând dureri în piept și greutăți de respirație. A fost transferat la Institutul de Boli Cardiovasculare CC Iliescu unde, pe 1 aprilie, a fost internat și operat pentru că a dezvoltat pericardită lichidiană - tamponadă cardiacă.

Pe 31 mai, Ion Iliescu a ajuns din nou la Spitalul Elias din Capitală, unde a rămas internat aproape o săptămână, având febră și probleme de tensiune. 

Ion Iliescu a împlinit, pe 3 martie anul acesta, 89 de ani. El a fost primul președinte al României, după Revoluție, conducând țara între 20 mai 1990 – 29 noiembrie 1996 și 20 decembrie 2000 – 20 decembrie 2004.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel