Planta care vindecă inflamația colonului. Mătură deșeurile intestinale
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Dr. Mihaela Bilic, medic nutriționist, este un promotor al stilului de viață sănătos și vine mereu cu sfaturi pentru o siluetă impecabilă. La 49 de ani, medicul nutriționist are o siluetă impecabilă, semn că...
Dr. Mihaela Bilic a dezvăluit că s-a luptat toată viața cu mâncarea și că nu a găsit încă soluția pentru a mânca orice fără să se îngrașe. Medicul are o singură masă pe zi și spune că nu recomandă gustările în cazul persoanelor care vor să slăbească.
„Toată viața mea m-am luptat cu mâncarea pentru păstrarea siluetei, niciodată nu am putut mânca după pofta inimii. Nu am găsit soluția să mâncăm și cât ne-am dori, și să nu punem kilograme în plus. Eu mănânc o singură masă pe zi. Cei care au arderi rapide sau cei care fac sport pot mânca și 2-3 mese. Dacă vrem să slăbim, gustările nu sunt justificate, cele 3 mese cu două gustări sunt pentru copiii în creștere”, a dezvăluit Mihaela Bilic într-un interviu la Aleph News.
Medicul atrage atenția că și cantitatea alimentelor consumate este extrem de importantă. Nutriționistul a explicat cum ar trebui să arate farfuria ideală.
„Farfuria nu trebuie să aibă mai mult de 20 de centimetri. Noi am ajuns să mâncăm dintr-un platou. Farfuria ideală trebuie să arate așa: Jumătate - legume, un sfert - proteine (carne, pește, ou) și un sfert carbohidrați (cartofi, făinoase). Făinoasele niciodată mai mult de un sfert, legume cât mai multe. Asta e farfuria ideală. În momentul în care vorbim despre slăbit, din această farfurie dispar carbohidrații”, explică medicul.
O plantă banală din grădină ar putea vindeca inflamațiile intestinale.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Oferind soluții naturale pentru stres și oboseală, acest remediu străvechi ne ajută să redescoperim armonia dintre corp și minte.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Ceaiul care șterge riscul de cancer hepatic. Curăță ficatul.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.