EXCLUSIV Care e preparatul preferat al românilor, de Paști. Ouăle și cozonacul pe ultimele locuri
Ce preparat de pe masa de Paști preferă românii.
Ce preparat de pe masa de Paști preferă românii.
Vacanța este modul cel mai bun de încărcare a bateriilor.
La fel ca multe alte ingrediente și condimente și nucșoara are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Care sunt alimentele care ne fac mai deștepti. Medicul Vlad Ciurea a dezvăluit lucrul important care face bine creierului.
Saveta Bogdan, în comă, după o întâmplare ce îi putea fi fatală.
Este recomandată ciocolata cu gradul cel mai mare de cacao.
Carnea de miel, recomandată în dieta de primăvară ”întocmită” de Carmen Brumă.
Diabetul nu înseamnă renunțarea la fructe, ci găsirea variantei potrivite cu starea medicală.
Cafeaua se numără printre băuturile care trebuie evitate după amiază, căci ne ”stoarce” de energie.
Neurochirugul Vlad Ciurea a subliniat importanța somnului pentru sănătatea fizică și mentală.
Care este ritualul japonezilor pentru un ten întins și perfect. Ce presupune metoda 4-2-4.
Câte ouă putem mânca de Paști și sub ce forme putem mânca mielul, ca să nu ne dăuneze sănătății. Ce spun medicii nutriționiști.
Cătălin Botezatu a rupt tăcerea despre operațiile estetice.
Medicul Tudor Ciuhodaru atrage atenția asupra celor două pericole majore din farfurii, în perioada Paștelui.
”Cantitate, nu calitate”, acesta este îndemnul nutriționistului Cristian Mărgărit pentru sărbătorile pascale.
Postul intemitent este bun, dar nu pentru toată lumea. Vezi cui nu îi este recomandat și de ce.
Preferata românilor, brânza cu roșii, este periculoasă pentru cei care vor să slăbească.
Ce se ascunde în spatele nevoii de dulce și la ce trebuie să fie atenți părinții.
Moderația și împărțeala pe cele trei mese principale, acestea sunt sfaturile cele mai importante al nutriționistului.
Cori Grămescu a conceput o listă destul de cuprinzătoare, în care sunt cuprinse alimentele ce se pot combina pentru o dietă sănătoasă.
Copiii și adolescenții își caută recompensarea prin alimentele dulci, sărate sau grase.
Lecitina, esențială pentru sănătatea celulelor, este folosită și pentru prevenirea bolilor neuronale.
Oul este considerat aliment de top, cu valoare nutritivă crescută, dar mai ales cu puține calorii.
Lidia Fecioru a dezvăluit cum se prepară ceaiul de stafide, despre care spune că este extrem de benefic pentru detoxifierea ficatului.
O carte relaxantă, într-un mediu confortabil, una dintre cele mai la îndemână soluții pentru un somn odihnitor.
Fierul din alimentele de origine animală este mult mai bine absorbit decât cel prezent în legume.
Cafeaua, bună și pentru slăbit, dar și pentru protejarea sistemului nervos. Însă este important de știut când să o consumăm.
Care este combinația ce detoxifică și alcalinizează organismul și care este salata care-ți curăță organismul.
Băuturile preferate pot avea un impact negativ asupra sănătății, mai ales după 50 de ani
Miel sau ied, care carne e mai sănătoasă, de fapt. Iată trucul care te va ajuta să gătești carnea așa cum trebuie.
Peștele, unul dintre elementele esențiale pentru o dietă echilibrată, așteptat pe mesele românilor în duminica Floriilor.
Fructele de mare sunt o sursă excelentă de proteine de primă calitate.
Care sunt cele 6 alimente care contribuie la scăderea în greutate? Semințele sunt pe listă.
Legea etichetei vine în ajutorul populației. Excesul de sare, zahăr și grăsimi, factor important în declanșarea bolilor cardiovasculare.
Lista scurtă a produselor care nu sunt cele sănătoase pentru organism includ alimentele de bază ale românilor.
De ce ar trebui să consumi mai multe fructe uscate și oleaginoase? Se pare că au numeroase beneficii pentru sănătate.
Care sunt cele mai întâlnite dependențe și cum te poți elibera de acestea? Fumatul, alcoolul și dependența de zahăr, în top.
Ce conține fructul dragonului și de ce ar trebui să îl consumi? Este bogat în magneziu și are multiple beneficii pentru organism.
Dietele detox pot veni la ”pachet” cu probleme cu impact asupra sănătății mentale.
Strugurii, printre cele mai populare fructe, cu efecte surprinzătoare asupra sănătății.
6 plante cu efect antiinflamator care ameliorează simptomele gastritei. Ce studii demonstrează efectele acestora?
Care sunt beneficiile consumului de prune și de ce ar trebui să le introduci în alimentație? Sunt accesibile și bogate în nutrienți.
Alimentele care topesc grăsimea de pe burtă și te ajută să ai un abdomen de invidiat.
Fructele bogate în antioxidanți care ne țin departe de riduri. Care sunt acestea și ce alte beneficii au asupra organismului?