Trandafirii, sursă de vitamine și LEAC pentru mai multe boli. La ce ajută CEAIUL sau SIROPUL de trandafiri
Trandafirii, fie sub formă de uleiuri, tratamente cosmetice sau ceaiuri au efecte asupra sănătății.
Trandafirii, fie sub formă de uleiuri, tratamente cosmetice sau ceaiuri au efecte asupra sănătății.
Lidia Fecioru a dezvăluit leacul eficient pentru paradontoză, dar cu efecte și pentru alte probleme de sănătate.
Sâmburii de caise pot deveni otrăvitori dacă sunt consumați în cantitate mare.
Smochinele sunt o sursă bogată de vitamine care ajută la menținerea sănătății.
Senzația de greață poate ascunde diferite afecțiuni.
Pătrunjelul, cel mai des utilizat în bucătărie, are proprietăți medicinale.
Merișoarele pot îmbunătăți memoria și funcționarea creierului.
Valeriana, unul dintre ingredientele băuturii recomandate de Lidia Fecioru.
Quercetina este o substanță care se găsește și în fructe, aceasta având un rol benefic asupra organismului.
Ce este psilocybina, ciuperca magică pentru organism.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este planta de "100 de ani", denumită aşa pentru că poate prelungi viaţa.
Aceste ceaiuri te ajută să adormi mai repede, te calmează și favorizează un somn liniștit.
Ceaiul de matcha a devenit din ce în ce mai popular și în rândul românilor, iar acesta are o serie de beneficii asupra organismului.
Afinele îmbunătățesc memoria. Cercetările arată că un consum zilnic de afine ar putea avea efecte asupra sistemului nervos.
Castraveții cu coajă sunt considerați un medicament natural pentru sănătate.
Avocado reduce riscul de a dezvolta boli cardiovasculare și coronariene.
Ceaiul este a doua cea mai consumată băutură după apă. Care este cel mai bun ceai pentru îmbunătățirea imunității.
Cătina este un energizant natural care detoxifică organismul și catifelează pielea.
Frunzele de dafin sunt indicate pentru tratarea mai multor tipuri de dureri.
Cimbrul este folosit de gospodine pentru a da savoare mâncărurilor, numai că acesta poate fi privit și ca medicament.
Cireșele sunt nu doar gustoase, ci și sănătoare, datorită vitaminelor pe care le conțin. În plus, au și rolul de a detoxifia organismul.
Siropul de brad, licoarea care o pregătim încă din lunile de vară, și ne ține departe de răcelile din sezonul rece.
Mierea de rapiță poate fi un tratament cosmetic natural care ajută ca pielea să devină elastică, hrănind-o în profunzime.
Seva viței de vie este considerată un leac miraculous pentru vindecarea bolilor oculare. Lacrimile viței de vie pot trata mai multe afecțiuni
Lidia Fecioru a dezvăluit leacul pentru durerile articulare.
Ce beneficii uimitoare are această plantă și cum se prepară siropul.
Ce pățești dacă înghiți sâmburii de la pepenele roșu și ce poți face cu aceștia.
Floarea de salcâm o întâlnim în perioada mai-iunie, iar aceasta este un adevărat aliat al sănătății.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este ceaiul care ajută la dezintoxicarea organismului.
Diabetul este a doua cauză a decesului dupa bolile cardiovasculare, în România. Ce este castravetele amar și ce beneficii are pentru sănătate.
Cea mai în vârstă persoană din lume a murit la vârsta de 119 ani.
Medicul Constantin Dulcan a dezvăluit cum am putea scăpa rapid de o răceală, fără medicamente.
Lora a vorbit despre boala care i-a schimbat alimentația complet.
Cum te ajută Vitamina C la alergii și care sunt fructele și legumele bogate în această vitamină.
Produsele procesate și alcoolul sunt printre alimentele ce trebuie evitate din meniu în cazul depresiei.
Legumele trebuie să fie prezente în meniul zilnic, atât la copii, cât și la adulți.
Care sunt sfaturile pentru un somn odihnitor, dar și pentru o viață fără alergii.
Efortul de a scădea în greutate este influențat de cinci tipuri de comportament, cu care mulți se confruntă în viața de zi cu zi.
Prebioticele sunt substanțe compuse din glucide cu lanț scurt, adică fibrele alimentare atât de necesare unei digestii sănătoase.
Gustul umami are beneficii pentru sănătate, roșiile și brânza maturată fiind printre produsele în care se găsește în mod natural.
Medicul Tudor Ciuhodaru a atras atenția în ceea ce privește alimentația din timpul sărbătorilor.