Alimentele care îți cresc imunitatea. Te țin departe de răceli și alte boli
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.
Scorțișoara este un condiment extrem de apreciat de toată lumea. Pe lângă aroma sa autentică, aceasta are și proprietăți medicinale și chiar poate afvea un rol important în protejarea...
Scorțișoara menține sănătatea vaginală și are efecte afrodisiace. Conține proprietăți antioxidante și antiinflamatorii puternice. Scade cantitatea de colesterol rău care există în organism. Scorțișoara are, de asemenea, capacitatea de a reduce rezistența la insulină și poate combate infecțiile virale și bacteriene. Numeroase studii arată că scorțișoara poate încetini creșterea celulelor HIV.
Beneficii pentru creier
În ceea ce privește creierul, nu numai că scorțișoara luptă pentru a stopa acumularea de tau (o proteină care poate duce în cele din urmă la boala Alzheimer), dar, indiferent dacă o mirosi sau o consumi, scorțișoara este un condiment care poate crește funcția cognitivă și memoria, potrivit unui studiu publicat în jurnalul medical Alzheimer Disease.
Alimentele care îți sprijină apărarea naturală a organismului. Ce rol joacă alimentele în stimularea sistemului imunitar.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.