Ingredientul cheie care îți taie foamea. Cum îl poți consuma

eiliv_sonas_aceron_w78zqfnbl78_unsplash_90509300

Ghimbirul este renumit pentru multiplele beneficii asupra sănătății, Recent, oamenii de știință au descoperit un alt avantaj: acela că poate reduce senzația de...

Ghimbirul se numără printre cele mai sănătoase (și cele mai delicioase) condimente de pe planetă.

Este bogat în nutrienți și compuși bioactivi care aduc beneficii semnificative pentru corp și creier.

Ghimbirul este adesea folosit pentru reducerea grețurilor, durerilor musculare, inflamației și a nivelului de zahăr din sânge. 
Noile cercetări adaugă un alt beneficiu pe listă: reducerea foamei.

Potrivit unui studiu, consumul a 2 grame de praf de ghimbir, diluat în apă fierbinte, la micul dejun, a redus senzația de foame simțită după masă. 

De asemenea, acesta poate fi consumat și alături de lămâi, în limonadă, sporind astfel efectele slăbirii. 

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250