Rețetă de vedetă. Paula Seling prepară BRÂNZĂ de POST: ingredientul inedit

branza_43609700 Reteta de branza

Paula Seling are o alimentație vegetariană de 10 ani. În urmă cu câțiva ani, artista a devenit raw-vegan, eliminând complet alimentele de origine animală din meniu. Bucătar iscusit, vedeta a găsit soluția...

Paula Seling vine cu o rețetă inedită, perfectă pentru perioada de post. Artista a preparat un deliciu culinar, din caju și țelină. 

”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidratat circa 4 ore”, spune artista.


Paula Seling a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju, pentru 4 ore. Apoi, le-a așezat în blender și a adăugat o cană de apă.

Continuarea o găsiți pe Spectacola.ro

 

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250