Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Acest cheesecake japonez se distinge prin textura sa aerisită și gătită la bain-marie.
Ingrediente pentru aluat:
- 210 g de brânză ricotta
- 80 ml de lapte
- 50 g de făină de migdale
- 40 g de unt
- 5 ouă
- 86 g sirop de agave
- 1 lingură suc de lămâie
- 17 g amidon de porumb
- coaja rasă de la o lămâie (opțional)
Mod de preparare
Preîncălzește cuptorul la 160 ° C. Pregătește un bol mare deoarece aluatul obținut va fi destul de voluminos.
Încălzește brânza, untul și laptele într-o cratiță mică, la foc mediu. Amestecă preț de câteva minute pentru a obține o preparare omogenă, asigurându-te că untul și brânza s-au topit bine.
Cerne amidonul de porumb și făina, apoi adaugă-le la amestecul de lapte, unt și brânză. Cu ajutorul unui tel, amestecă energic până când aluatul obținut este omogen.
Separă albușul de gălbenușurile celor 5 ouă.
Pune gălbenușurile de ou, siropul de agave, o lingură de suc de lămâie și coaja rasă de lămâie în aluat. Amestecă totul bine, pentru o textură omogenă.
Bate albușurile cu un tel electric, apoi încorporează ușor o treime din acest preparat în aluat, având grijă să nu spargi albușurile. Din nou adaugă albușurile bătute, amestecă bine, iar la final repetă procedura.
Odată ce aluatul este neted și omogen, unge tava și tapetează cu hârtie de copt.
Toarnă aluatul în tavă.
Așază tava pe cel mai de jos raft al cuptorului. Între timp, fierbe apa într-o cratiță pe aragaz.
Odată ce apa a fiert, toarn-o în bolul mare și așază deasupra tava rotundă cu blatul de cheesecake.
Lasă cheesecake-ul în cuptor 1 oră și 10 minute. După ce s-au scurs cele 70 de minute, scoate tortul din cuptor și lasă-l să se răcească.
Îl poți păstra la temperatura camerei, într-un recipient etanș, pentru aproximativ 4 zile.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Lămâie în lapte - de ce să pui lămâie în lapte. Beneficii surprinzătoare și cum să folosești această combinație.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Merită să renunți la zahăr? Uite ce se întâmplă în corpul tău când renunți la zahăr timp de 30 de zile. E uimitor! Ai face asta?
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".