SHAKE vegan cu AFINE, sursa ideală de proteine. REȚETĂ DE POST
Acest shake cu afine conține circa 15 grame de proteine și este perfect pentru post sau după un antrenament intens.
Sursa principală de proteine din acest SHAKE vegan cu AFINE, ideal pentru post, provine din semințele de cânepă, o proteină completă pe bază de plante, ușor de digerat și care conține omega-3 antiinflamatori. Proteinele și substanțele antiinflamatoare sunt, de asemenea, foarte necesare după un antrenament. Acest shake este, de asemenea, o sursă bună de fier.
Ingrediente pentru un SHAKE vegan cu AFINE:
- o jumătate de cană de apă,
- 3 lingurițe de semințe de cânepă,
- O linguriță de semințe de chia
- O banană congelată
- O ceașcă de afine congelate
- un sfert de linguriță de extract de vanilie.
Ca topping puteți folosi
- Fulgi de nucă de cocos
- Afine proaspete
Cum se face:
Adăugați toate ingredientele într-un blender de mare viteză și amestecați până când se formează o pastă omogenă. Se poate decora cu fulgi de nucă de cocos și afine.
-
De ce se îngrașă părul. Produsele pe care le folosești greșit27.11.2025, 22:45
-
Insuficiența cardiacă stângă: simptome care nu trebuie ignorate27.11.2025, 20:41
-
-
Infecţiile cu HIV sunt adesea depistate prea târziu în Europa27.11.2025, 19:15
-
Boala celiacă: semne timpurii și simptome ascunse27.11.2025, 17:46
Cele mai sănătoase fructe uscate: formează globule roșii, au vitamina C, ajută digestia și cresc imunitatea
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Un dietetician oncolog dezvăluie cele 3 rețete care ajută la prevenirea cancerului de colon
Rețetă simplă de pepene murat. Ce beneficii are pentru digestie și imunitate
Orezul brun conține mai mult arsenic decât cel alb! De ce specialiștii spun să NU renunți la el?
Budinca de chia, mai puternică decât orice dietă: 5 rețete delicioase. Cum să slăbești simplu și rapid
Budinca de chia - super beneficii și idei de rețete cu cele mai bune combinații. 5 rețete delicioase de budincă de chia.
Cum faci o maioneză care nu se taie niciodată
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă. Remediul banal pe care nu l-ai știut până acum
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.
Ce sunt striațiile albe de pe pieptul de pui. Cum alegi carnea de calitate
Cea mai bună făină pentru pâinea fără gluten. Greșeala pe care ai făcut-o mereu
Băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua. Bea asta dimineața! Nu te agită
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
EXCLUSIV Greșeala pe care o faci când pui sare pe mâncare. Obiceiul transformă mâncarea în otravă: Nu e folosită așa cum trebuie
Chai Latte: ce este și de ce ar trebui să îl bei în fiecare dimineață, conform studiilor medicale
Murăturile, iaurtul și chefirul: cum îți transformă imunitatea în câteva zile
Alimentele fermentate sunt "super-eroii" care îți întăresc imunitatea și te feresc de virusuri.
Castane coapte sau fierte: care sunt mai sănătoase
Smoothie cald pentru imunitate. Rețeta simplă pe care o vei iubi
Nu mai arunca mărarul și pătrunjelul. Cum să le păstrezi verzi și proaspete săptămâni întregi
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.
Alimentul banal care șterge ridurile. E elixirul anti-ageing și reface structurile pielii
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
De ce să acoperi zacusca cu un strat subțire de ulei
Ai pus murături anul acesta? Cât timp trebuie să aștepți până să le mănânci, de fapt. Cum știi că murăturile sunt gata
Când adaugi sarea în tocănițe sau ciorbe: la început sau la mijloc? Greșeala pe care ai făcut-o
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Ai peste 40 de ani? Iată de ce trebuie să bei apă cu castravete în fiecare dimineață
De ce trăiesc mai mult călugării și pustnicii. Ce fac diferit față de noi. Adevărul te va surprinde
Ține cartofii în apă cu gheață 10 minute. Nu-i mai prăji fără să faci asta!
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
