Cum slăbești cu ajutorul zarzavaturilor de primăvară

urzici_17506400 Urzici Foto: pixabay.com

Loboda, urzicile și leurda sunt zarzavaturi care au apărut deja în piețe și sunt ideale în menținerea siluetei.

Nutriționiștii recomandă consumul de zarzavaturi odată cu venirea primăverii. Loboda, leurda și urzicile sunt deja pe piețe. Loboda, bogată în vitaminele E și K, calciu, fier și acid folic, poate fi folosită în supe, salate. Această plantă e utilizată intern ca adjuvant în afecțiuni dermatologice, în tratarea chisturilor ovariene și mamare, în bronșite astmatiforme.

Experții recomandă și leurda, bună în reumatism, răni, eczeme, prurit, respective urzicile, bogate în aminoacizi esențiali, vitamine B (acid folic), C, A, E si K, calciu, fier si magneziu, scrie Antena 3.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250