Lili Sandu, dietă EXTREMĂ. A consumat doar apă timp de 7 zile: „A fost incredibilă toată experiența”

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Lili Sandu FOTO: Instagram Lili Sandu
Lili Sandu FOTO: Instagram Lili Sandu

Lili Sandu a recunoscut că a apelat la o dietă extremă. Vedeta s-a „hrănit” timp de 7 zile cu apă, totul pentru a-și îmbunătăți sănătatea.

Lili Sandu a testat diverse diete de-a lungul timpului. A fost vegetariană o vreme, apoi a fost nevoită să țină un regim alimentar pentru problemele hormonale. Însă, pe lângă dieta cu apă, orice regim drastic poate părea un adevărat festin regesc.

Vedeta în vârstă de 42 de ani le-a dezvăluit internauților că a ținut o dietă fără hrană. 7 zile a consumat doar apă și spune că s-a simțit excelent. Mai mult, se pare că această dietă extremă a ajutat-o să își rezolve unele probleme de sănătate.

Lili Sandu atrage atenția asupra faptului că în acele 7 zile de regim a fost atent monitorizată de medici și că nu și-a pus sănătatea în pericol în niciun moment. Acum, mamă a unui băiețel de un an, vedeta nu mai încearcă diete extreme, însă și-a păstrat un mod de viață mindfulness, meditează des și se bazează pe hidratare pentru o sănătate de fier. 

Citește continuarea pe Spectacola și află mai multe detalii despre cum se menține sănătoasă vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel