Uleiul care reduce inflamația din organism. Cercetătorii spun că ar putea fi secretul unei vieți mai sănătoase
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Mahmureala este o experiență pe care multe persoane au încercat-o cel puțin o dată în viață. Cum inflențează capacitatea de a gândi, a fost tema unui studiu recent.
Uneori, oamenii sunt tentați în unele momente să cosume alcool mai mult decât de obicei. Oricum, suficient pentru ca a doua zi dimineață să se trezescă cu o mahmureală serioasă. Însă puțini se întreabă dacă asta poate afecta în vreun fel creierul.
Au fost mai multe cercetări făcute pe această temă, iar recent, o echipă de oameni de știință le-a examinat și le-a inclus într-un studiu mai extins, realizat pe 1.100 de persoane. Concluziile au fost publicate în revista Addiction, citate în Harvard Medical School.
Mai întâi, mahmureala a fost definită ca „simptome psihice și fizice, care au avut loc în ziua de după un episod de consum de alcool, care a început cu o concentrație de alcool în zânge zero. Deci, prin definiție, în timpul mahmurelii nu mai sunteți în stare de ebrietate. După examinarea a 11 studii, oamenii de știință au concluzionat că în timpul mahmurelii, capacitatea de concentrare este afectată.
De asemenea, există o memorie pe termen scurt și pe termen lung - în special memoria pe termen lung este afectată în timpul mahmurelii. De asemenea, este afectat ceea ce se numește viteza psihomotorie - viteza cu care creierul comandă corpului să se miște.
Acest lucru afectează activități cum ar fi conducerea unei mașini. Într-adevăr, simulările în șofat arată că la persoanele care suferă de o mahmureală (și, prin urmare, nu mai sunt în stare de ebrietate) capacitatea de a conduce este afectată.
Nu se cunoaște deocamdată dacă ar putea fi daune cerebrale de durată de la băutură recurentă suficientă pentru a provoca o mahmureală. Unii specialiști spun că ar fi, totuși, posibil.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Acest aliment poate preveni diabetul și bolile de inimă. E plin de fibre și reduce colesterolul și scade inflamația.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Un nou studiu evidențiază legătura dintre consumul de cafea și sănătatea microbiomului intestinal, deschizând noi perspective asupra beneficiilor acestei băuturi.
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Acest ceai protejează inima și creierul și este consumat și de cei care vor să slăbească.