Mama artistei Raluka, operată de diabet de tip 2. În ce constă operația și cum se simte mama artistei

Angela Sabău |
Data publicării:
Mama Ralukăi a fost operată de diabet de tip 2
Mama Ralukăi a fost operată de diabet de tip 2

Raluka a anunțat că a fost în Turcia cu mama sa, pentru ca aceasta să fie supusă unei intervenții chirurgicale pentru diabetul de tip 2. 

Raluka a fost invitată în emisiunea „Vorbește lumea” de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit că mama sa tocmai a trecut printr-o operație chirurgicală. Femeia a fost diagnosticată cu diabet de tip 2 în urmă cu 5 ani, în urma unui accident vascular. Pe lângă diabet, ea suferea de mai multe afecțiuni, astfel că era destul de dificil să gestioneze boala. 

„S-a declanșat diabetul de tip 2 de vreo 5 ani, 6 chiar, în urma unui accident vascular. A primit instant tratament în spital, a fost pe tratament încontinuu. Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru.

Mama lua foarte multe medicamente, are mai multe probleme de sănătate, iar diabetul strică totul, el nu stagnează, ajunge să strice totul și mai tare. E o problemă mare, asta vine ca o rezolvare minunată, mai ales în situația mamei mele.

Încă nu cred foarte mulți, mă întreabă dacă se rezolvă de tot. Da, se rezolvă de tot”, a povestit vedeta la Vorbește lumea.

Citește continuarea pe Spectacola și află în cum a decurs operația și în ce constă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel