Mic dejun. Combinații de alimente care ard grăsimile

Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei
Micul dejun este cea mai importantă masă a zilei

Este literă de lege. Cea mai importantă masă a zilei este dimineața. Deși mulți sar peste mic dejun, dimineața este prielnică pentru un start bun, dat de o alimentație corespunzătoare. Deoarece nu toate alimentele sunt indicate dimineața.

Unele alimente, consumate cum trebuie, îți accelerează procesul de pierdere în greutate.

Ouă

Ouăle conțin proteine, deci vei simți o senzație de sațietate pentru mai mult timp și vei consuma mai puține calorii de-a lungul zilei.

Unt de arahide

Grăsimile nesaturate, proteinele și zahărul puțin din untul de arahide îți mențin nivelul de zahăr din sânge la un nivel stabil.

Afine

Afinele sunt bogate în fibre și nu conțin zahăr la fel ca alte fructe. Ajută la topirea grăsimilor din corp. Pot reduce creșterea celulelor de grăsime cu până la 73%.

Te țin departe de poftele alimentare

O masă bogată în alimente care conțin vitamine, minerale, proteine și fibre te ajută să-ți ții în frâu pofta de mâncare pentru alimente nesănătoase și carbohidrați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel