Pericolul unei diete bogate în alimente care provoacă inflamație

Adisa Codruț / 02 sep 2020 / 08:53
Ficat: prea mult zahăr nu face bine ficatului   FOTO: pexels.com
Ficat: prea mult zahăr nu face bine ficatului FOTO: pexels.com

Consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamații - cum ar fi carnea procesată, dulciurile și cerealele rafinate - este asociată cu multe probleme de sănătate.

Cancerul de colon, boli de inimă, AVC sau diabet sunt câteva dintre afecțiunile pe care cercetătorii le-au legat de consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamație. Cercetătorii au descoperit un alt risc probabil al mâncării de astfel de alimente. Este vorba de boala Crohn. Studiul a arătat un risc cu 51% mai mare pentru cei ce consumă alimente care duc la inflamație, potrivit Harvard Medical School.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy