Pericolul unei diete bogate în alimente care provoacă inflamație

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Prea mult zahăr nu face bine ficatului  FOTO: pexels.com
Prea mult zahăr nu face bine ficatului FOTO: pexels.com

Consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamații - cum ar fi carnea procesată, dulciurile și cerealele rafinate - este asociată cu multe probleme de sănătate.

Cancerul de colon, boli de inimă, AVC sau diabet sunt câteva dintre afecțiunile pe care cercetătorii le-au legat de consumul unei diete bogate în alimente legate de inflamație. Cercetătorii au descoperit un alt risc probabil al mâncării de astfel de alimente. Este vorba de boala Crohn. Studiul a arătat un risc cu 51% mai mare pentru cei ce consumă alimente care duc la inflamație, potrivit Harvard Medical School.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel