Prof dr Monica Pop către pacienții fără urgențe reale: Nu mai sufocați camerele de gardă din spitale!

Dana Lascu / 23 sep 2019 / 20:00
UPU
UPU

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, prof dr Monica Pop, atrage atenția pacienților care nu au urgențe reale că nu au ce căuta la spital și că trebuie să se întrepte către policlinici. „Nu mai sufocați camere de gardă din spitale”, atenționează reputatul oftalmolog.

Nu mai sufocați camerele de gardă din spitale!!!", așa își începe mesajul prof dr Monica Pop, care este manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală.

Există policlinici cu specialiști în toate sectoarele și orașele. Și obligația de a consulta urgențe!

E OMOR la Camerele de gardă din toate Spitalele de Urgență. Nici 15% din cei prezenți nu sunt, de fapt, urgențe.

Și stau cu orele la rânduri interminabile, DEȘI TOȚI asigurații au policlinici și cabinete „de stat" cu specialiști care fac consultații GRATUITE și, trimit EI la spitale când este cazul.

Policlinici : Batiștei, Grivița, Grozovici, Iancului, Vitan, Titan; le-am enumerat doar pe cele din sectoarele 1, 2 și 3! La fel și în 4, 5 și 6! La fel și în toate orașele. MIRAJUL SPITALELOR PENTRU ORICE = O MARE GREȘEALĂ!", scris prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy