Prof dr Monica Pop către pacienții fără urgențe reale: Nu mai sufocați camerele de gardă din spitale!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
UPU
UPU

Managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală, prof dr Monica Pop, atrage atenția pacienților care nu au urgențe reale că nu au ce căuta la spital și că trebuie să se întrepte către policlinici. „Nu mai sufocați camere de gardă din spitale”, atenționează reputatul oftalmolog.

Nu mai sufocați camerele de gardă din spitale!!!", așa își începe mesajul prof dr Monica Pop, care este manager al Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală.

Există policlinici cu specialiști în toate sectoarele și orașele. Și obligația de a consulta urgențe!

E OMOR la Camerele de gardă din toate Spitalele de Urgență. Nici 15% din cei prezenți nu sunt, de fapt, urgențe.

Și stau cu orele la rânduri interminabile, DEȘI TOȚI asigurații au policlinici și cabinete „de stat" cu specialiști care fac consultații GRATUITE și, trimit EI la spitale când este cazul.

Policlinici : Batiștei, Grivița, Grozovici, Iancului, Vitan, Titan; le-am enumerat doar pe cele din sectoarele 1, 2 și 3! La fel și în 4, 5 și 6! La fel și în toate orașele. MIRAJUL SPITALELOR PENTRU ORICE = O MARE GREȘEALĂ!", scris prof dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel