De ce să mănânci un măr verde pe zi. 6 beneficii dovedite științific
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Cu dieta potrivită, diabetul poate fi ținut sub control. Iată o rețetă pe care diabeticii o pot consuma fără probleme, ușor de făcut, cu ingrediente pe care le găsim la orice...
Ingrediente pentru patru porții:
½ cană iaurt grecesc simplu fără grăsime
½ cană de țelină tăiată cubulețe
2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat
1 lingura suc de lămâie
2 lingurițe maioneză
1 linguriță de muștar Dijon
⅛ linguriță sare
⅛ linguriță piper măcinat
2 porții (cutii de conservă) de somon, scurs, curățat de solzi, fără piele și oase
2 avocado
Cum îl preparăm:
Combinăm iaurtul, țelina, pătrunjelul, sucul de lămâie, maioneza, muștarul, sarea și piperul într-un castron mediu; amestecăm bine. Se adaugă somonul și se amestecă bine.
Înjumătățim avocado pe lungime și îndepărtăm sâmburii. Scoatem aproximativ 1 lingură de pulpă din fiecare jumătate de avocado și o adăugăm în amestecul de somon.
Umplem fiecare jumătate de avocado cu aproximativ 1/4 ceașcă din amestecul de somon, așezând-o deasupra jumătăților de avocado.
Informații nutriționale
293 calorii; proteină 22,5g; carbohidrați 10,5g; fibre alimentare 7g; zaharuri 1,8g; grăsime 19,6g; grăsimi saturate 3g; colesterol 61,2mg; vitamina a iu 413IU; vitamina c 14,1mg; folat 94,1 mcg; calciu 94,2 mg; fier 1,1 mg; magneziu 52mg; potasiu 807,2 mg; sodiu 399,8mg.
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.