Saveta Bogdan, rețetă pentru vopsirea ouălor de Paște. E folosită încă din copilărie

Monika Baciu |
Data publicării:
saveta bogdan - FOTO: Freepik
saveta bogdan - FOTO: Freepik

Cum pregătește Saveta Bogdan ouăle pentru Paște.

Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista se pregătește intens pentru Sărbătorile Pascale. În exclusivitate pentru Spectacola, vedeta ne-a mărturisit ce preparate va avea pe masa de Paști, dar și ce metodă alege pentru înroșirea ouălor.

Saveta Bogdan, truc natural pentru vopsirea ouălor de Paști

Paștele se apropie cu pași repezi, iar vedetele și-au pus deja șorțul și au intrat în bucătărie pentru a găti cele mai delicioase preparate tradiționale. Printre acestea se numără și Saveta Bogdan, care ne-a dezvăluit ce va avea pe masă, în ziua de Paști. Se pare că nu vor lipsi cozonacii, ouăle, drobul, dar și borșul de miel. Totodată, artista a recunoscut că fiica sa și-a dorit ca ea să meargă în America pentru a o ajuta la pregătirile de Paști, însă nu a putut ajunge, deoarece are o perioadă foarte aglomerată. 

Citește continuarea pe SPECTACOLA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel