Saveta Bogdan este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista se pregătește intens pentru Sărbătorile Pascale. În exclusivitate pentru Spectacola, vedeta ne-a mărturisit ce preparate va avea pe masa de Paști, dar și ce metodă alege pentru înroșirea ouălor.
Saveta Bogdan, truc natural pentru vopsirea ouălor de Paști
Paștele se apropie cu pași repezi, iar vedetele și-au pus deja șorțul și au intrat în bucătărie pentru a găti cele mai delicioase preparate tradiționale. Printre acestea se numără și Saveta Bogdan, care ne-a dezvăluit ce va avea pe masă, în ziua de Paști. Se pare că nu vor lipsi cozonacii, ouăle, drobul, dar și borșul de miel. Totodată, artista a recunoscut că fiica sa și-a dorit ca ea să meargă în America pentru a o ajuta la pregătirile de Paști, însă nu a putut ajunge, deoarece are o perioadă foarte aglomerată.
Citește continuarea pe SPECTACOLA
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News