Sirop de salvie, proprietăți miraculoase. Consumă ZILNIC, pentru efecte imediate. RETEȚĂ

Cătălina Burghelea / 25 feb 2021 / 14:12

Salvia are puteri miraculoase în aproape orice boală. Poate fi folosită ca și condiment în mâncare, sub formă de ceai sau sirop. 

Siropul de salvie are numeroase beneficii: menține sănătatea sistemului neuro-endocrin, are efect favorabil asupra vaselor sanguine mici, capilarelor, dar și asupra circulației sanguine. Totodată, susține sănătatea sexuală, elimină senzația de balonare), reduce spasmele, transpirația și procesul inflamator. 

Cum se prepară siropul de salvie

Ingrediente

– 450 g de salvie
– 3 kg zahăr
– 2 lămâi
– 3 litri de apă plată

Mod de preparare

Splală bine salvia, apoi las-o să se usuce pe un prosop. 

Pune apă la fiert, într-o oală încăpătoare. Când începe să fiarbă, adaugă salvia și lasă cam 10 minute, la foc mic. Adaugă și zahărul, mai lasă să fiarbă.

După circa o oră, adaugă zeama celor două lămâi și lasă să fiarbă în continuare, până obții consistența de sirop.

Între timp, pregătește sticlele pe care le speli și usuci. Când siropul este gata, strecoară-l în sticle. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy