5 greșeli comune în bucătărie care îți pot îmbolnăvi familia. Ai mare grijă la asta
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
Salvia are puteri miraculoase în aproape orice boală. Poate fi folosită ca și condiment în mâncare, sub formă de ceai sau sirop.
Siropul de salvie are numeroase beneficii: menține sănătatea sistemului neuro-endocrin, are efect favorabil asupra vaselor sanguine mici, capilarelor, dar și asupra circulației sanguine. Totodată, susține sănătatea sexuală, elimină senzația de balonare), reduce spasmele, transpirația și procesul inflamator.
Cum se prepară siropul de salvie
Ingrediente
– 450 g de salvie
– 3 kg zahăr
– 2 lămâi
– 3 litri de apă plată
Mod de preparare
Splală bine salvia, apoi las-o să se usuce pe un prosop.
Pune apă la fiert, într-o oală încăpătoare. Când începe să fiarbă, adaugă salvia și lasă cam 10 minute, la foc mic. Adaugă și zahărul, mai lasă să fiarbă.
După circa o oră, adaugă zeama celor două lămâi și lasă să fiarbă în continuare, până obții consistența de sirop.
Între timp, pregătește sticlele pe care le speli și usuci. Când siropul este gata, strecoară-l în sticle.
Cele 5 greșeli comune pe care le faci în bucătărie și care îți pot îmbolnăvi toată familia.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Australienii au descoperit TRUCUL genial care îți scade factura la curent cu până la 90% vara!
De ce ar trebui să pui oțet în rezervorul toaletei? Trucul pe care nu ți l-a spus nimeni până acum și pe care trebuie să îl încerci.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
Află de ce nu ar trebui să mai păstrezi roșiile în frigider. Uite cum să le depozitezi corect pentru a te bucura de aroma lor naturală.
Un studiu kenyan testează trei tipuri de etichete de avertizare pe alimente.