Sucul care topește grăsimea. Se bea dimineața, e sărac în calorii și hidratează foarte bine după somn. Ai nevoie de trei ingrediente

Suc de castraveti - Foto: Freepick
Suc de castraveti - Foto: Freepick

Sucul care topește kilogramele în plus și hidratează foarte bine. E bun de băut dimineața la prima oră.

Acest suc este o modalitate excelentă de rehidratare a organismului și, în același timp, o doză bună de vitamine și minerale.

Un pahar din acest suc în fiecare zi nu vă va face niciun rău, ci mult bine.

Este un suc foarte bun de băut dimineața, la prima oră, pentru a vă rehidrata corpul după somn.

Mai mult, sucul de castravete este bogat în nutrienți, dar extrem de sărac în calorii, un pahar are în jur de 45 de calorii.

Dacă bei un pahar de suc de castraveți dimineața la micul dejun, este mai puțin probabil să te lași tentat de gustările de la jumătatea dimineții. Aceasta este o rețetă excelentă de adăugat la o dietă sănătoasă.

Această rețetă sănătoasă de suc de castraveți este o modalitate ușoară de a obține beneficii pentru sănătate și siluetă. Făcută din trei ingrediente, rețeta include și lămâie și mentă pentru o băutură răcoritoare. Rapid și simplu de făcut, cu puține calorii și grăsimi, dar o modalitate excelentă de a rămâne hidratat, cu adaos de nutrienți și minerale.

Suc de castraveți - ingrediente

Castraveți: Folosiți cei mai proaspeți castraveți pe care îi aveți. Castraveții au un conținut ridicat de nutrienți, dar sunt săraci în grăsimi și calorii. Ei conțin până la 90% apă, așa că sunt excelenți pentru hidratare, cu beneficii suplimentare de antioxidanți sănătoși pentru inimă. De asemenea, pot ajuta la scăderea tensiunii arteriale și a glicemiei, potrivit Feel Good Foodie.

Lămâi: conțin o cantitate mare de vitamina C și vă pot reduce riscul de boli de inimă și vă pot îmbunătăți sistemul digestiv.

Mentă: Folosiți frunze proaspete care sunt bogate în substanțe nutritive. Acestea pot ajuta digestia și pot ușura simptomele răcelii.

Cum se prepară sucul de castraveți

Puneți toate ingredientele într-un procesor de alimente sau într-un blender și amestecați ingredientele până la omogenizare.

- Decojiți și îndepărtați toată coaja de pe castraveți. Acest lucru vă ajută să aveți un suc neted și consistent.

- Amestecați ingredientele timp de cel puțin două minute. Acest lucru este deosebit de important dacă nu aveți un blender puternic. Viteza și durata de mixare sunt cele care ajută la consistența perfectă

- Folosiți o strecurătoare pentru un suc de castraveți foarte fin.

- Beți sucul imediat ce l-ați făcut, deoarece ingredientele încep să-și piardă substanțele nutritive odată ce sunt oxidate. Dacă îl faceți din timp, păstrați-l într-un recipient ermetic sau acoperiți-l cu folie de plastic și păstrați-l la frigider. Beți-l în termen de 24 de ore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel