Știrile zilei - 13 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă cele mai importante știri din sănătate ale zilei de 13 iulie.

Marcel Pavel, mărturii cutremurătoare despre infecția cu coronavirus: „am avut cheaguri de sânge în plămâni”: CITEȘTE MAI MULT

Inflamația cronică la vârstnici: de ce se produce: CITEȘTE MAI MULT

Radu Tudor, de ce susține internarea asimptomaticilor: „am un caz în familie”: CITEȘTE MAI MULT

Raed Arafat, despre un pacient cu COVID-19: externat la cerere, acum este cu oxigenare 70%: CITEȘTE MAI MULT

Vasi Rădulescu: 70 de lucruri interesante despre corpul uman: CITEȘTE MAI MULT

Utilizarea prelungită a măștii; ce recomandă OMS: CITEȘTE MAI MULT

DSP Dâmbovița, reacție la scandalul de la Spitalul Găești: CITEȘTE MAI MULT

FDA accelerează dezvotarea unui potențial vaccin COVID-19. Când ar putea fi gata: CITEȘT EMAI MULT

Explorări endoscopice cu aparatură de ultimă generație, la SJU Baia Mare: CITEȘTE MAI MULT

Dungi albe pe pieptul de pui. Ce reprezintă și ce efect au asupra sănătății CITEȘTE MAI MULT

OMS recomandă revenirea la carantină pentru unele țări: "Este singura opțiune" - Organizația Mondială a Sănătății recomandă țărilor în care numărul cazurilor de coronavirus a crescut din nou să introducă noi restricții și să ia în calcul revenirea la carantină. CITEȘTE MAI MULT.

COVID-19 atacă inima. Ce s-a descoperit - Unul din 8 pacienți infectați cu COVID-19, dintr-un studiu, ar suferi de disfuncții cardiace severe, iar mai mult de 50% dintre cei îmbolnăviți, de anormalități. CITEȘTE MAI MULT

Zahăr. Trei boli grave pe care le riscă cei care mănâncă prea multe dulciuri - Consumul excesiv de zahăr poate contribui la probleme grave de sănătate. CITEȘTE MAI MULTE.

COVID-19: mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară - Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică atrag atenția asupra unui mesaj fals atribuit lui Raed Arafat și transmis DSP-urilor din țară. CITEȘTE MAI MULTE.

Cozi URIAȘE la centrele de testare Covid-19. Mihai Lala (OK Medical), semnal de alarmă: Atât cerem - Mihai Lala, managerul OK MEDICAL, trage un semnal de alarmă după ce volumul celor care solicită testarea pentru Covid-19 a crescut alarmant. CITEȘTE MAI MULT.

Nouă conducere la RASCI - Asociația Reprezentativă pentru Segmentul de Medicamente fără Prescripție Medicală, Suplimente Alimentare și Dispozitive Medicale pentru Îngrijire Personală din România (RASCI) și-a reales echipa de conducere. CITEȘTE MAI MULT.

Sănătatea musculară. Diferența dintre proteina animală și cea vegetală - Consumul de carne stimulează sănătatea musculară mai bine decât dieta pe bază de plante, mai ales pe măsură ce îmbătrânim, sugerează un nou studiu. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Simona Carniciu, la Academia de Sănătate: Telemedicina în tratamentul diabetului - Dr. Simona Carniciu, revine la Academia de Sănătate luni, 13 iulie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre modul în care telemedicina poate fi utilă în tratamentul pacienților cu diabet, dar și despre riscul dat de diabet în infecția cu coronavirus. CITEȘTE MAI MULT.

Laptele crud ar conține germeni rezistenți la antibiotice - Laptele crud ar conține germeni rezistenți la antibiotice, susține un studiu recent din SUA. CITEȘTE MAI MULT.

Mai multă mișcare pentru o anumită zodie. Recomandare de sănătate - Mai multă mișcare săptămâna aceasta. Este recomandarea de sănătate a astrologului DC News pentru o anumită zodie. CITEȘTE MAI MULT.

Kelly Preston a pierdut lupta cu cancerul. John Travolta, mesaj emoționant - Kelly Preston, soția actorului John Travolta, s-a stins din viață în urma unei lupte grele cu o boală incurabilă. CITEȘTE MAI MULT.

Artrită reumatoidă: un nou medicament testat, rezultate revoluționare - Cercetătorii au descoperit, într-un studiu clinic, că medicamentul upadacitinib ar oferi beneficii mai mari decât metotrexatul la pacienții cu artrită reumatoidă. CITEȘTE MAI MULT.

Ce influențează apariția alergiilor și astmului - Un studiu susține că trăsăturile mamei predispun mai mult la alergii și astm decât cele ale tatălui. Cercetătorii vorbesc despre factorii prezenți în uter. CITEȘTE MAI MULT.

Smartphone-ul, impact pozitiv sau negativ asupra vieții de familie? - Unii părinții s-au îngrijorat că petrecerea timpului pe smartphone-urile lor ar avea un impact negativ asupra relațiilor cu copiii lor. CITEȘTE MAI MULT.

Evaluarea auzului și văzului la vârstnici prezice cine va face Alzheimer - Adulții mai în vârstă care au deficiențe de auz și de vedere - sau cu deficiență senzorială dublă - au prezentat un risc mai mare să facă demență. CITEȘTE MAI MULT.

DEZVĂLUIRI din interiorul celui mai mare angajator din România, în pandemie. Prin ce a trecut firma - Directorul general al celui mai mare angajator din România dezvăluie cum a trecut firma prin perioada critică din timpul stării de urgenţă. CITEȘTE MAI MULT.

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel