Știrile zilei - 15 iulie. Cele mai importante informații din sănătate

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Știrile zilei
Știrile zilei

DC Medical vă prezintă știrile zilei din sănătate - 15 iulie.

Știrile zilei - 15 iulie:

Legea carantinării: INSP, obligată să comunice zilnic numărul cazurilor retestate: CITEȘTE MAI MULT

COVID-19, testare: 50.000 de maramureșeni se pot testa gratuit: CITEȘTE MAI MULT

Terapia prin dans: beneficii atât pentru corp, cât și pentru psihic: CITEȘTE MAI MULT

Încă 2 turiști români din Grecia, diagnosticați cu coronavirus: CITEȘTE MAI MULT

Proteinele: care te omoară mai repede și care îți prelungesc viața: CITEȘTE MAI MULT

Acad Prof dr Stanislav Groppa, la Academia de Sănătate. COVID-19 în Republica Moldova: CITEȘTE MAI MULT

Prof dr Monica Pop a răbufnit! UNICII PROȘTI AI PLANETEI?!!! O JIGNIRE la adresa românilor: CITEȘTE MAI MULT

COVID-19: angajat al Ministerului Economiei, testat pozitiv: CITEȘTE MAI MULT

Raed Arafat, anunț de ultimă oră: ce se întâmplă cu starea de alertă: CITEȘTE MAI MULT

Spital important din țară, rămas fără acreditare: CITEȘTE MAI MULT

Ce trebuie să știi despre boala Crohn. Ce semne îți arată că ai boala: CITEȘTE MAI MULT

Infectat cu COVID-19, a murit la câteva ore după ce a refuzat internarea: CITEȘTE MAI MULT

 

Intervenții chirurgicale și boala Alzheimer: ce au descoperit cercetătorii - Adulții mai în vârstă care suferă intervenții chirurgicale sau sunt expuși suferă o subțiere a  cortexului cerebral. Cercetătorii au vrut să afle dacă asta are legătură cu boala Alzheimer. CITEȘTE MAI MULT.

Cancerul de colon: Dr Gabriel Mitulescu doboară miturile despre carnea roșie. Vinovată sau nu? - Dr Gabriel Mitulescu, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, a dezvăluit, la Interviurile DC News și DC Medical, dacă dieta exclusiv vegetariană te scapă de cancer de colon. Și cum previi apariția cancerului de colon? CITEȘTE MAI MULT.

Exercițiile fizice previn sau încetinesc bolile oculare - Exercițiile fizice ar încetini sau preveni dezvoltarea unor boli de ochi, susține un studiu al Universității din Virginia, SUA. CITEȘTE MAI MULT.

Veste bună pentru bucureștenii care vor să-și facă vacanța în Grecia. Anunțul Primăriei - Bucureștenii care vor să meargă în vacanță în Grecia se pot testa gratuit de COVID-19. CITEȘTE MAI MULT.

Fenomenul îngrijorător care vizează tinerele din România. Criminalist: e ca o molimă - Un cunoscut criminalist atrage atenția asupra unui fenomen ce vizează tinerele din România, fenomen despre care nu se prea vorbește, dar care schimbă total viața puștoaicelor de 10-11 ani. CITEȘTE MAI MULT.

Medicamentul care reduce răspândirea gripei în case - O nouă doză de medicament antigripal baloxavir marboxil ar reduce răspândirea gripei în gospodării, susține un studiu. CITEȘTE MAI MULT.

Războiul medici - pacienți, distructiv. Dr Laura Zarafin, internarea pacienților COVID-19 - Dr Laura Zarafin, medic primar ATI la Spitalul Colentina, arată cum trebuie privită situația actuală, care trebuie să fie relația medici – pacienți, cum și când trebuie făcute internările în cazul pacienților depistați pozitiv la testul COVID-19. CITEȘTE MAI MULT

Preeclampsia, legătura nebănuită cu genele. Afectează mai puțin mamele de băieți - Preeclampsia, o cauză principală a deceselor în rândul mamelor și bebelușilor acestora, apare la până la cinci procente din toate sarcinile. CITEȘTE MAI MULT

Dr Gabriel Mitulescu: colostomia și ileostomia, când se fac aceste deviații digestive și de ce - Dr Gabriel Mitulescu, medic primar chirurgie generală și chirurgie oncologică, a explicat, la Interviurile DC News și DC Medical ce sunt și în ce situații se fac colostomia și ileostomia, două deviații gastrice frecvente în chirurgia digestivă și oncologică. CITEȘTE MAI MULT.

Dr Gabriel Mitulescu, totul despre colostomie și ileostomie. Interviurile DC News și DC Medical - Dr Gabriel Mitulescu, Doctor în Științe Medicale, vine astăzi la Interviurile DC News și DC Medical, de la ora 13.00, pentru a discuta despre intervențiile de colonstomie și ileostomie. CITEȘTE MAI MULT.

Vaccin contra COVID-19, în faza trei de studiu. Moderna anunță rezultate promițătoare - Vaccinul împotriva COVID-19 produs de Moderna este primul care intră luna aceasta în studiul clinic de fază 3. CITEȘTE MAI MULT.

Epidemiologul Molnar Geza: Începem să ajungem la vârf - Epidemiologul Molnar Geza a declarat, la un post TV, că se va ajunge la un vârf al pandemiei COVID-19 în România. CITEȘTE MAI MULT.

Glioblastom: s-a găsit gena responsabilă de apariția acestuia - Cercetătorii au identificat un oncogen - o genă cauzatoare de cancer - responsabilă de glioblastom, cea mai agresivă tumoră cerebrală. CITEȘTE MAI MULT.

Viața de pilot a lui Cezar Osiceanu. O poveste cu multă adrenalină - Pilotul Cezar Osiceanu împlinește 40 de ani de la primul său zbor. DC News vă prezintă povestea vieții sale. CITEȘTE MAI MULT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel