Zeama de varză murată, explozie de sănătate! Patru motive să o bei, vei face asta mereu

Zeama de varză murată este o băutură excelentă, care contribuie la vitaminizarea întregului organism și la eliminarea toxinelor. 

Lichidul lăsat de varza murată este alcătuit, în mare parte, din vitamine şi antioxidanţi, dar şi din alte substanţe benefice precum sărurile minerale, fermenţii şi enzimele. Varza murată este singurul produs vegetal care conține vitamina B12, care încetinește procesul de îmbătrânire, protejează sistemul nervos și împiedică pierderile de memorie.

Iată de ce este bine să bei zeamă de varză:

1. Te scapă de mahmureală

O cană de zeamă de varză luată a doua zi după ce ai petrecut face minuni. Adio, dureri de cap şi senzaţie de vomă!

2. Previne constipaţia şi uşurează tranzitul intestinal

Pentru rezultate bune, ţine o cură de șapte zile, a câte o cană cu zeamă de varză în fiecare dimineaţă. 

Dizolvă două lingurițe de sare grunjoasă în 250 ml de moare și bea dimineață pe nemâncate. După necesitate, repetă procedeul și a doua zi, tot dimineața.

3. Bună pentru inimă

Zeama de varză este indicată în special acelor persoane care suferă de tensiune scăzută. Persoanelor hipotensive li se recomandă zilnic un pahar de moare de varză. 

4. Te scapă de hemoroizi

Bea câte 100 ml de moare încălzită, de trei ori pe zi, înainte de masă. Atunci când hemoroizii se asociază cu hemoragie, bea câte un pahar de două-trei ori pe zi și mănâncă zilnic salată de varză proaspătă sau murată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel