Ai cu 50% mai puține șanse să rămâi gravidă, dacă faci asta

Femeile își pot distruge șansele de a rămâne însărcinate, dacă evită fructele sau dacă mănâncă prea multe alimente nesănătoase, potrivit unui nou...
Cercetătorii australieni au descoperit că femeile care au mâncat mai puțin de trei fructe pe lună au avut cu 50% mai puține șanse să rămână gravide decât femeile care au consumat fructe de trei sau de mai multe ori pe lună.
Mituri legate de sarcină, dezmințite
Experții au tras un semnal de alarmă cu privire la miturile legate de sarcină, cum ar fi faptul că fructele trebuie evitate atunci când încerci să rămâi însărcinată.
Cercetătorii au analizat și impactul dietei asupra infertilității și au descoperit că la femeile cu cel mai mic consum de fructe, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 12%, iar la cele care au mâncat fast-food de patru sau mai multe ori pe săptămână, riscul de infertilitate a crescut de la 8% la 16%.
Fructele sunt foarte sănătoase și nu trebuie tratate ca dulciurile sau ca băuturile carbogazoase, adevărate pericole pentru sănătatea unei femei care încearcă că rămână gravidă.
-
Diferența dintre control medical și consult medical16.09.2025, 18:50
-
-
Alimentele care provoacă inflamație în organism16.09.2025, 15:49
-
Robert Redford a murit la 89 de ani16.09.2025, 15:36
-
Antioxidanții explicați în termeni simpli. De ce sunt esențiali în lupta împotriva radicalilor liberi
Pierderea în greutate nu este întotdeauna sănătoasă. Studiul care arată riscurile pentru unii pacienți
Cine nu ar trebui să slăbească. Riscurile sunt uriașe. Se poate ajunge chiar la deces.
Cum să slăbești cu ciorbă. Mihaela Bilic dezvăluie trucul: Nimic nu satură mai bine! E ieftină, umple stomacul
Această combinație de alimente îți topește grăsimea de pe burtă
Ce se întâmplă dacă NU mănânci fast food 7 zile. Efectele sunt bruște și reale
Superalimente pe care trebuie să le mănânci în fiecare zi. Mâncăruri esențiale pentru energie și vitalitate
10 alimente care scad glicemia în mod natural. Un fruct banal ține diabetul sub control
Sucurile verzi: detox real sau doar marketing?
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă nu mai mănânci zahăr timp de 7 zile
Dieta care ajută la reglarea tensiunii arteriale. Cum să controlezi tensiunea arterială prin alegeri alimentare inteligente.
Dieta pentru colonoscopie: ce să mănânci 3 zile înainte, în ziua procedurii și după. Evită aceste greșeli dacă vrei să nu ai dureri
Alimentele care nu trebuie să-ți lipsească iarna. Ce să mănânci pentru o imunitate de fier
Legumele care îți curăță ficatul de toxine. Fac minuni pentru ficatul tău. Detoxifiere naturală și eficientă
Tot ce s-a spus până acum despre slăbit este greșit! De ce "mănâncă mai puțin și mișcă-te mai mult" nu ajută
Alimentele pe bază de insecte, studiate. Cât de sănătoase sunt, de fapt
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Slăbești fără să-ți dai seama: 5 trucuri psihologice care păcălesc creierul
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
Apa detoxifiantă după sărbători. Curăță ficatul și topește grăsimea. Multe femei adoră această rețetă
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.
Tot ce trebuie să știi despre semințele de chia. 5 beneficii dacă le consumi zilnic
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.