Sardinele, superalimentul la conservă. Conținut ridicat de Omega-3
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Sunt câteva alimente pe care medicii nutriționiști nu le-ar consuma.
Iată alimentele pe care medicii nutriționiști nu le-ar mânca fie din cauza compoziției lor, fie din cauza modului în care sunt consumate:
* suc proaspăt stors - unii nutriționiști consideră că sucul proaspăt stors, în ciuda faptului că este abia preparat, se poate contamina cu ușurință cu viruși și bacterii atunci când nu avem o igienă adecvată (mâinile și fructele nu sunt spălate sau trec prin mai multe mâini). În același timp, sucul conține o mulțime de zaharuri, care, consumate în exces, pot provoca patologii metabolice, potrivit unui studiu publicat în Critical Reviews in Clinical Laboratory Sciences.
* carne mediu făcută - ar putea fi contaminată cu Echerichia coli, Salmonella și alte bacterii.
* lapte proaspăt muls - produsele nepasteurizate - cum ar fi laptele proaspăt muls - pot fi dăunătoare sănătății. Există un risc ridicat ca acestea să fie contaminate cu bacterii precum Listeria monocytogenes. Listerioza, cauzată de această bacterie, poate provoca meningită, pneumonie și avort spontan.
* mezeluri - cercetările au arătat că mezelurile conțin nitrați cauzatori de cancer. În plus, 1 kilogram de cârnați conține aproximativ 40% mai multă sare și 50% mai multă grăsime decât 1 kilogram de carne de vită crudă. Prin urmare, este important să eviți consumul lor des și în cantități mari.
* fructe și legume gata tăiate - în supermarketuri, la mare căutare sunt fructele și legumele gata tăiate și ambalate. Însă, nu trebuie uitat că bacteriile, virusurile și ciupercile sunt microscopice și că nu toată lumea se spală pe mâini, se arată într-un material DC Medical.
Peștele care conține o cantitate importantă de Omega-3. Susține sănătatea oaselor și a inimii.
Un somn liniștit poate începe cu un simplu obicei de seară, bazat pe plante care te ajută să te relaxezi și să te eliberezi de stres.
Acest condiment care te protejează de infecții, reglează glicemia și te scapă de tuse, are efect antibacterian și antiinflamator.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Acest superaliment poate îmbunătăți sănătatea intestinului și a creierului.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Acest ceai te-ar putea ajuta să slăbești rapid, în mod natural. Reglează apetitul și provoacă arderea mai mare a grăsimilor.
Acest suc delicios scade glicemia și topește grăsimea. Previne și alte boli.
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.