Andreea Esca a slăbit ENORM! Ce DIETĂ miraculoasă ține, a renunțat la trei alimente

Andreea Esca și-a uimit fanii, după ce a publicat mai multe fotografii din sala de sport în care apare extrem de slabă.

Andreea Esca este una cele mai apreciate vedete din România. Prezentatoarea TV are toate motivele pentru a se considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, o familie frumoasă și un soț tare iubitor. 

Deși nimeni nu a știut până acum, Andreea Esca a decis, acum un an, că ar trebui să facă ceva sport, având în vedere că statul la pupitru nu îi face bine pe termen lung. Vedeta a început să facă pilates de aproape un an și se simte mai bine ca niciodată.

Recent, Andreea Esca a publicat mai multe fotografii din sala de sport, iar fanii nu au putut să omită faptul că știrista a slăbit considerabil. Ea a dezvăluit că reușește să se subțieze evitând anumite alimente.

Despre ce alimente este vorba, află pe SPECTACOLA.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel