Cum a decis Lora să fie vegetariană: nu am un meniu anume

Cântăreața Lora a povestit într-un interviu exclusiv pentru Spectacola cum a hotărât să excludă carnea din alimentația sa.
Lora, artistă, prezentatoare la ”Vorbește Lumea” și antreprenor, a vorbit într-un interviu pentru Spectacola despre cum a reușit să cucerească Bucureștiul, dar și despre deciziile privind alimentația pe care a optat să le facă.
”Ca fiecare decizie pe care am luat-o de-a lungul vieții este pentru mine și pentru starea mea de bine. Nu este o decizie luată pentru a demonstra ceva sau pentru a-i face și pe alții din jurul meu să facă vreo schimbare. Am simțit că treptat pot face această schimbare și mă bucur că am găsit substitute care să-mi țină tonusul ridicat. (...) Foarte bine. Eu nu sunt genul de persoană care să depindă de anumite alimente. Evident, mai am și eu pofte ocazional, mai ales că la emisiune o avem și pe Anna care ne gătește marțea și joia, dar și pe chef Salvo miercurea. Dacă ați ști cât de bine miroase în platou... Dar mă bucur când rețetele îmi permit și mie să gust!
(...) Nu am un meniu anume. Și nici nu aș vrea să vin să fac eu o listă a alimentelor pe care le recomand. Cred că toți cei care vor să facă o astfel de schimbare, trebuie să-și găsească combinațiile potrivite. În plus, pe lângă aceste combinații, am și o firmă care îmi trimite un meniu zilnic, care mă ajută să am grijă de ceea ce mănânc. Dacă cei care mă urmăresc sunt curioși de astfel de lucruri, oricum eu le mai povestesc pe live-urile pe care le fac pe conturile mele de Instagram sau Facebook”, a povestit Lora pentru Spectacola.
-
-
-
Statinele, efect major asupra creierului21.10.2025, 18:01
-
Ucigașul invizibil din casele noastre21.10.2025, 15:48
-
Planta care îți poate ușura respirația și calma tusea natural
Vrei o minte mai ascuțită? Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul
Acest aliment consumat dimineața îți stimulează creierul. Repară celulele neuronale.
Ceaiul de schinduf, remediu natural pentru reglarea glicemiei. Are efect antiinflamator
Compusul natural care previne degradarea creierului. Îi oferă un scut protector
Acest compus natural previne degradarea creierului și îi oferă un scut protector.
Ghimbirul, turmericul și scorțișoară pot interfera cu medicamentele
Leguminoasa banală care are mai multă proteină decât un ou și scade colesterolul fără efort
Această leguminoasă banală are mai multă proteină decât un ou și îți poate scădea colesterolul fără niciun efort.
Varza murată, aliatul neașteptat al intestinului. Cum protejează fermentația împotriva inflamației
Acest aliment curăță intestinul în profunzime și reduce inflamația.
Triptofanul, compusul cheie pentru un somn odihnitor. Sfaturi de la medicii specialiști
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
De ce să nu mai arunci frunzele portocalelor. 8 beneficii pe care le au
Frunzele de portocale nu sunt doar un adaos parfumat pentru ceaiuri, ci ascund beneficii remarcabile pentru sănătate.
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul
Sucul răcoritor care accelerează arderea grăsimilor. Reduce glicemia, curăță intestinul și sprijină metabolismul.
Motivele pentru care să bei ceai de ceapă. Cu ce plantă aromatică se combină
Acest ceai scade hipertensiunea și glicemia. Are efect semnificativ.
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ceaiul banal care poate scădea tensiunea arterială fără pastile
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde
Cel mai sănătos suc pentru inimă. Până la de trei ori mai mulți antioxidanți decât ceaiul verde.