Cum a slăbit Anca Bejan 60 DE KILOGRAME! DIETA ei e ușor de ținut!

Ana Bejan e celebră pentru că a reușit să ajungă de la 120 de kilograme, la doar 60! Acum e practic jumătate din cât era! Îată cheia dietei ei:
„E adevărat am reușit să slăbesc 60 de kilograme, dar asta după ce am reușit să mă îngraș 60 de kilograme! Și am reușit să slăbesc, zic eu, foarte ușor.
Practic a îmbrățișat un stil de viață extrem de organizat și mulți ar spune că este complicat din cauza asta, însă pentru mine a fost soluția cea mai ușoară și mai la îndemână.
Anume am început să mănânc zi de zi la aceleași ore, nedepășind ora 19.00 cu ultima masă”, a explicat Anca Bejan, la Antena 3.
Evident, nu a slăbit peste noapte, dar încet-încet kilogramele s-au topit unul după altul.
Ea spune că e infinit mai ușor să scapi lucrurile de sub control și să te îngrași decât să slăbești, mai ales că te îngrași fără să bagi de seamă.
„M-am îngrășat destul de ușor. Adică pierzi controlul, evident, la un moment dat, și cred că asta se întâmplă pentru că oricum cam toată lumea mănâncă afectiv, și dacă te arunci mai mult și pe o perioadă mai lungă de timp, se întâmplă.
Și după aceea îmi aduc aminte cum am pățit eu, cu cât simțeam că lucrurile scap de sub control, cu atât le scăpam și mai mult.
Abia la 120 de kilograme am găsit în mine puterea sau pur și simplu am primit inspirația de a face în sfârșit ceva”, a arătat Anca.
-
-
Antidepresivele, efecte secundare22.10.2025, 20:11
-
Finanțarea spitalelor, modificată. Horațiu Moldovan (CNAS), precizări22.10.2025, 18:30
-
-
Cancerul, diagnosticat tardiv22.10.2025, 17:19
Adevărul șocant despre dietele antiinflamatorii. Ce funcționează cu adevărat
10 alimente care scad glicemia în mod natural. Un fruct banal ține diabetul sub control
De ce să nu mai combini niciodată carne cu cartofi. Ce se întâmplă când ajung împreună în stomac
Bea apă caldă dimineața și vezi ce se întâmplă. 3 efecte imediate la care nu te așteptai
Ce să nu adaugi niciodată în salate. Transformi o masă sănătoasă în bombă calorică
Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Ceasul spune că ai făcut 10.000 de pași? Nu e chiar așa! 5 lucruri pe care NU le-ai știut despre smartwatch-ul tău
Mișcarea somatică: cheia relaxării corpului. Secretul eliberării tensiunii musculare
Cum scap de pofta de dulce
A mâncat un castravete întreg și internetul a explodat. Iată ce s-a întâmplat în corpul lui! Video VIRAL pe TikTok
Ai trecut de 50 de ani? Așa te ajută alimentația să-ți protejezi mușchii
După 50, corpul tău are nevoie de altceva – află ce alimente te ajută să eviți durerile și accidentările! Cum îți poate proteja dieta mușchii și oasele!
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Greșeala care distruge nutrienții din broccoli. Cum să gătești broccoli pentru beneficii maxime
Alimente care îți curăță ficatul în 3 zile
Când se strică mierea? Mituri și realități despre acest super-aliment
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Ceaiul de măceșe: secretul unui sistem imunitar puternic. Efectele măceșelor asupra inimii și zahărului din sânge
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Băuturile îndulcite: o cauză majoră a bolilor cronice. Impact global asupra sănătății publice
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Ce alimente ultraprocesate pot fi bune pentru sănătate
Legătura ascunsă dintre intestin și anxietate. Dieta care îți calmează creierul
Cum să slăbești fără dietă. Trucul simplu care funcționează mereu
Fibrele din ovăz, secretul natural care imită efectul medicamentelor de slăbit
Legumele crucifere, arma secretă împotriva hipertensiunii
Acestă legumă scade hipertensiunea arterială și previne degradarea creierului.