Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kg. DIETA "bine gândită": Orice om gras nu are cum să se simtă bine

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kg - FOTO Instagram @ Cristina Vasiu
Cum a slăbit Cristina Vasiu 18 kg - FOTO Instagram @ Cristina Vasiu

Cristina Vasiu a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola și DC News, despre dieta care a ajutat-o slăbească 18 kilograme în doar câteva luni. 

Cristina Vasiu a făcut senzație în emisiunea „Te cunosc de undeva”, unde a intrat în pielea unor personaje complexe, reușind să cucerească publicul prin talentul muzical, dar și prin jocul actoricesc. A participat la Festivalul Mamaia, la Vocea României și la X Factor. A participat de două ori la selecția națională Eurovision, în 2015 și în 2017.

Cristina Vasiu a fost invitata Georgianei Ioniță, la Interviurile Spectacola și DC News. Artista a vorbit despre cele mai mari provocări din carieră și despre schimbarea de stil muzical pe care vrea să o facă. 

A slăbit 18 kilograme

Cristina Vasiu a trecut printr-o transformare fizică incredibilă. Artista a slăbit 18 kilograme cu ajutorul unui nutriționist și spune că viața ei s-a schimbat radical. De asemenea, cântăreața mărturisește că cele 18 kilograme în plus îi făceau viața un calvar: ajunsese să nu se mai recunoască în oglindă. 

„Ajunsesem într-o perioadă nefavorabilă din punct de vedere fizic, dar și al sănătății, pentru că orice om gras, nu are cum să se simtă bine și să fie sănătos. Nu eram grasă, dar mă îndreptam ușor spre 70 de kg. 68 de kilograme am avut în ziua în care am început programul de detoxifiere și ulterior o dietă foarte bine gândită și stabilită de buna mea prietenă Sonia Burtic, medic nutriționist, care a gândit foarte bine tot acest program al meu și ulterior am reușit, în perioada pandemiei, să dau jos 18 kg. De la 68 kg până la 50 de kg.

Am terminat tot procesul cred după patru luni și de atunci sunt undeva la 55 de kg. Mănânc ce vreau, când vreau, bineînțeles cu proporții, adică nu mai pot mânca foarte mult. Înainte mâncam exagerat. 

Este un program de detoxifiere stabilit pe 7 zile, pe care l-a gândit Sonia Burtic, în funcție de preferințele culinare în materie de legume și fructe, adică beam sucuri și supe creme, în funcție de preferințele fiecăruia. 

Șapte zile, sunt cinci sucuri pe zi și o supă cremă, deci ai șase mese. Unele  sucuri din rădăcinoase și așa mai departe, depinde de tine, de ce compoziție gândește ea pentru tine acolo, că e personalizat pentru fiecare în parte.

CITEȘTE MAI DEPARTE PE SPECTACOLA.RO

Vezi și: De ce trebuie să mâncăm GRĂSIMI. Slăbești și previi bolile de inimă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel