Diabet, Creșterea în greutate și controlul zaharurilor

Chiar dacă multe persoane cu diabet se luptă să slăbească, unii pot avea dorința de a câștiga în greutate. Suplimentele te pot ajuta să obții caloriile de care ai nevoie pentru a câștiga în greutate. Dar, la fel ca în cazul tuturor celorlalte opțiuni alimentare, este important să iei în considerare totalul de carbohidrați din supliment și cum ar putea să se încadreze în planul tău dietetic, astfel încât zaharurile din sânge să rămână în limita normală.

Nu veți putea să depășiți greutatea dacă nu controlați zaharurile din sânge. Consultați medicul sau dieteticianul pentru a vă ajuta să alegetți suplimentul potrivit în planul dvs. de dietă, notează Livestrong

Shake-uri nutriționale pentru diabet

Pentru a câștiga 1 kilogram pe săptămână, trebuie să mănânci 500 de calorii în plus pe zi. Aceste calorii ar trebui să provină dintr-un amestec de carbohidrați, proteine și grăsimi, potrivit Centrului pentru diabet zaharat Joslin. Shake-urile nutriționale concepute special pentru persoanele cu diabet fac o alegere bună, deoarece conțin un amestec sănătos de carbohidrați, proteine și grăsimi. Cele mai multe dintre aceste shake-uri au aproximativ 200 de calorii pe o porție de 8 uncii, cu aproximativ 50 la sută de calorii din carbohidrați, 20 la sută din proteine și 30 la sută din grăsimi. Aceste shake-uri au, de asemenea, 3 grame de fibră pe porție, ceea ce poate ajuta la menținerea glicemiei sub control.

Batoane nutritive pentru diabet

Puteți utiliza, de asemenea, batoane de nutriție special concepute pentru persoanele cu diabet zaharat pentru a ajuta la adăugarea de calorii suplimentare în dieta dvs. pentru a crește în greutate. Informațiile nutritive pentru aceste produse pot varia, dar conțin aproximativ 150 de calorii, cu 50% din calorii din carbohidrați, 25% din proteine și 25% din grăsimi. Batoanele nutritive pentru persoanele cu diabet zaharat nu sunt la fel de mari în calorii ca shake-urile, așa că este posibil să fie nevoie să mănânci mai multe pentru a-ți satisface nevoile de calorii pentru creșterea în greutate.

Suplimente pentru creșterea greutății

Un supliment pentru creșterea în greutate achiziționat de la un plafar poate oferi, de asemenea, caloriile pe care le căutați. Citiți etichetele alimentare pentru a găsi unul care oferă un amestec sănătos de carbohidrați, proteine și grăsimi. Unele dintre aceste produse au un conținut foarte mare de calorii și este posibil să fie necesar să ajustați dimensiunea de porție pentru a satisface nevoile dvs. de calorii pentru creșterea în greutate. De asemenea, ar trebui să vă monitorizați glicemia cu atenție atunci când încercați aceste suplimente pentru a vedea cum vă afectează numărul.

Alimentele

În timp ce suplimentele sunt o modalitate convenabilă de a adăuga calorii în dieta dvs. pentru creșterea în greutate, mâncarea funcționează la fel de bine. La fel ca suplimentele, mâncarea de creștere în greutate ar trebui să conțină carbohidrați, proteine și grăsimi. De exemplu, un sandwich de curcan făcut cu două felii de pâine integrală de grâu, 2 felii de curcan și o optime de avocado are 275 de calorii cu 45% de calorii din carbohidrați, 30% din proteine și 25% din grăsimi. Sau încercați 1/4 ceașcă de hummus cu o jumătate dintr-o pita de grâu integral de 6 inch și 1/2 cană de morcovi și țepi de țelină, care are 207 calorii cu 50 la sută de calorii din carbohidrați, 19% din calorii din proteine. și 26 la sută din calorii din grăsimi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel