Urmărește dezbaterea live

Dieta cu care Gina Pistol a slăbit SPECTACULOS la o lună după naștere

Adisa Codruț |
Data publicării:
Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram
Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram
Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram
Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram
  • Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram
  • Gina Pistol. Foto: Arhiva personală / Instagram

A trecut o lună de când Gina Pistol și partenerul ei Smiley, au devenit părinții unei fetițe căreia i-au pus numele de Josephine Ana Maria. Și chiar dacă probabil nu era prioritatea ei numărul unu, Gina s-a pus și pe slăbit, și a reușit să revină la mărimea S în timp record! Iată dieta ei: 

Toată lumea s-a întrebat cum a reușit Gina Pistol să revină atât de repede la formele de invidiat pe care le avea înainte de a rămâne însărcinată. Iar acum a venit și răspunsul: pe lângă lenjeria modelatoare specială pe care o poartă, Gina a ținut și o dietă specială.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum)”, a scris prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” pe contul său de Instagram.

Mai exact, Gina Pistol ia trei mese și două gustări pe zi. La micul dejun servește o budincă din semințe de chia cu mango. Este cunoscut faptul că semințele de chia au numeroase beneficii și conțin proteine, grăsimi sănătoase, calciu, magneziu, fosfor, zinc, vitaminele B1, B2 și B3, scrie Spynews.ro.

Mango, rândul său, este bogat în diverse substanțe nutritive, cum ar fi proteinele, fibrele, vitamina C, vitamina A, acidul folic, vitamina B6, dar și vitamina K.

Ca și primă gustare, Gina a optat pentru o limonadă de cătină cu sirop de arțar, cătina fiind bogată în vitamina C.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel