Cum să slăbești până la 6 kilograme în nouă zile. Cea mai SIMPLĂ dietă

Adisa Codruț |
Data publicării:

Este posibil să slăbești până la șase kilograme în nouă zile cu dieta albă. Este o cură de slăbire atipică, deoarece poți pierde câteva kilograme fără să rabzi de foame. 

În ce constă dieta albă sau dieta cu lapte

 

În primele trei zile ale dietei se consumă (ori de câte ori ți se face foame) produse lactate cu conținut de grăsime 0%, fără adaos de zahăr sau fructe: iaurt, sana, chefir, lapte dulce, lapte acru, brânză de vaci, brânză sărată, cașcaval dietetic, smântână. De trei ori pe zi, ai voie o felie de pâine neagră prăjită, pentru un aport de fibre, pe lângă cel de proteine din lactate. 

În următoarele trei zile ale dietei sunt permise legumele (fierte sau înăbușite): conopidă, ciuperci, andive, orez, păstârnac, dovlecei, ceapă, varză albă, țelină. Sau fructele: mere, pere, struguri albi, pepene galben.

Ultimele trei zile ale dietei vor fi identice cu primele trei.

O altă regulă de respectat - este interzis mâncatul după ora 19.00. Sunt permise doar apă plată, ceai și limonadă neîndulcite. 

Nu ai voie să consumi grăsimi saturate, legume care balonează, paste, dulciuri, sucuri dulci și alcool.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel