Dr Vasi Rădulescu, despre meniurile detox. Dacă PH-ul ar fi cum zic ei, am fi toți la terapie intensivă!

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Detoxifierea promovată de tot felul de meniuri e o minciună, spune medicul. Dacă PH-ul ar fi așa dezechilibrat, am fi la Terapie Intensivă
Detoxifierea promovată de tot felul de meniuri e o minciună, spune medicul. Dacă PH-ul ar fi așa dezechilibrat, am fi la Terapie Intensivă

Cunoscut cardiolog și scriitor, dr Vasi Rădulescu a luat în colimator de multe ori produsele care promovează detox - ul și a explicat cine și cum facu cu adevărat „detoxifierea organismului”. De data aceasta se adresează celor care, pentru că nu au timp să gătească, ajung să comande tot felul de meniuri promovate va având instant efecte „miraculoase”. Mai ales asupra PH-ului!

„Pentru că n-am timp să gătesc, mă tentează să încerc meniurile astea cool care-ți sunt livrate acasă, pe mai multe zile, excelent gândite cu nutriționiști de marcă, probabil și cu medici care au făcut medicina la fără frecvență, posibil și cu popi în board", începe, șugăbăț, cunoscutul cardiolog Vasi Rădulescu.

PH-ul care ne-ar băga la Terapie Intensivă

„Am descoperit un meniu mirobolant care zice așa: Meniul Alcalin-Detox te ajută să elimi toxinele din organism și să eviți excesul de aciditate, principala cauză a apariției dezechilibrelor în organism, care determină îmbolnăvirea. Vai de capul meu! De unde e oare excesul ăla de aciditate, când PH-ul e unul dintre parametrii cel mai fin reglați de către organism, variind la zecimală, 7.35-7.45? De ce tot vine marota asta cu aciditatea criminală care e reglată imediat printr-o dietă? Frățică, dacă ai PH-ul mai mic, intri direct la Terapie Intensivă! Bun. Iar cu toxinele alea încă nu m-am prins care sunt și unde se culcă ele în corpușorul nostru sfânt...", explică medicul.

Meniul care te curăță de nu te vezi

„Mergem mai departe: Meniul Master-Detox te ajută să obții o detoxifiere intensă a organismului și să îți recapeți energia, chiar dacă timpul nu îți permite să mergi într-un centru specializat. Principalele avantaje pe care le aduce constau în curățarea organismului din interior și îmbunătățirea digestiei. Adicătelea stai așa: nu ai timp să mergi într-un centru de detox specializat, care te jupoaie de bani și nu-ți face niciun detox, că detox-ul nu există, dar sari repede pe meniul ăsta și pac-pac, te cureți pe interior cât ai zice pește, chiar dacă nu alegi meniu cu pește", explică dr Vasi Rădulescu.

În final, medicul abandonează (momentan, evident) lupta.

„Eu am încercat, dar nu s-a putut. Rămâne să gătesc tot eu și să mă detoxific așa cum am învățat după cinșpe ani de medicină: cu organele mele minunate numite ficat, rinichi, plămâni, piele. Bunuțul Dumnezeu să mă ajute cu PH-ul, că urăsc varza kale!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel