Jessie, despre dieta fasting. Cum arată MENIUL ei: Paharul de vin roșu este nelipsit

Jessie - Foto: Instagram Jessie
Jessie - Foto: Instagram Jessie

Jessie a făcut furori pe plajele din Egipt. Artista ne-a dezvăluit care secretul siluetei sale impecabile. 

Jessie Baneș, una dintre cele mai efervescente voci din generația tânără de artiști, impresionează nu doar prin talentul muzical și aptitudinile jurnalistice, dar și prin silueta impecabilă. Realizatoarea emisiunii „Golden Hour”, de la Gold Fm impresionează cu fiecare apariție, atât in spectacole, cât și pe rețelele de socializare. 

Recent, artista a mers în vacanță în Egipt, unde și-a etalat formele perfecte și s-a răsfățat cu delicatesele specifice zonei. Am stat de vorbă cu Jessie pentru a afla secretul siluetei sale, dar și cum reușește să se mențină în formă atunci când este în vacanță. 

"În vacanță îmi dau voie să mănânc tot ce poftesc, de la burgeri, la pizza, la deserturi de toate felurile"

Spectacola: Din fericire, nu pare că te-ai fi întors și cu kilograme în plus. Ai vreun truc, atunci când vine vorba de vacanțe și dietă?

Jessie: Când merg în vacanțe trebuie să vă mărturisesc că nu mă abțin de la nimic când vine vorba de mâncare. E momentul în care, timp de o săptămână, îmi dau voie să mănânc tot ce poftesc, de la burgeri, la pizza, la deserturi de toate felurile. În Egipt vreau să vă spun că le-am încercat pe toate. Dacă erau 20 de feluri de prăjituri la masă de seară, eu trebuia să le gust pe fiecare. Dar și când mă întorc acasă, dietă e dietă și sportul e sport.

Care este secretul siluetei sale

Jessie: Secretul siluetei mele nu este chiar un secret. Este multă muncă în sala de sport și alimentație cât de cât corectă. Încerc să nu fac excese, dar până la urmă sunt un om că oricare altul și câteodată am poftă de Fast Food. Așa că încerc să fiu echilibrată. Fac sport de minim 3 ori pe săptămâna, iar în weekend mănânc ce poftesc. Dar cu măsură.

De luni până vineri sunt atentă la ce mănânc

 

"Nu fac parte din categoria norocoaselor, deși mi-aș dori. Însă, sunt de părere că și acest “noroc” ține până la o anumită vârstă. De-a lungul timpului am fost atentă la corpul meu, la cum reacționează  la anumite combinații de alimente și, în funcție de asta, mi-am creat singură un program. Nu am consultat un nutriționist, așa că nu știu dacă ar funcționa și în cazul altor persoane. De luni până vineri sunt atentă la ce mănânc, am 5 mese regulate în fiecare zi, și încerc să scot zahărul și grăsimile. Mănânc mâncare gătită fără ulei, iar gustările dintre mese sunt de obicei fructe sau freshuri. Ultima masă o iau de obicei la ora 19 când termin emisiunea de la radio, iar paharul de vin roșu este nelipsit", a mai spus ea, într-un interviu pentru Spectacola.

Care este cea mai bizară dietă pe care a urmat-o

Jessie: Acum câteva luni am încercat să fac fasting, o dietă în care 16 ore pe zi beam doar apă. Mâncam doar o singură dată pe zi, seară pe la ora 20. Am ținut-o câteva luni dar nu a dat rezultatele la care mă așteptăm, așa că am renunțat.

Cum arată meniul perfect pentru ea și care este alimentul la care nu air putea renunța niciodată

Jessie: Dimineață îmi place să mănânc omletă cu legume sau ouă poșate, cu pâine prăjită integrală. Prima gustare este mereu un fresh de portocale, sfeclă sau o limonadă, fără zahăr, bineînțeles. La prânz prefer supele creme de legume cu crutoane din pâine integrală. La a două gustare prefer iaurt cu fructe proaspete, iar seară pește cu cartofi la cuptor sau o salată caesar. Cred că nu aș putea să renunț niciodată la pâine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel