Jessie, despre dieta fasting. Cum arată MENIUL ei: Paharul de vin roșu este nelipsit
Jessie a făcut furori pe plajele din Egipt. Artista ne-a dezvăluit care secretul siluetei sale impecabile.
Jessie Baneș, una dintre cele mai efervescente voci din generația tânără de artiști, impresionează nu doar prin talentul muzical și aptitudinile jurnalistice, dar și prin silueta impecabilă. Realizatoarea emisiunii „Golden Hour”, de la Gold Fm impresionează cu fiecare apariție, atât in spectacole, cât și pe rețelele de socializare.
Recent, artista a mers în vacanță în Egipt, unde și-a etalat formele perfecte și s-a răsfățat cu delicatesele specifice zonei. Am stat de vorbă cu Jessie pentru a afla secretul siluetei sale, dar și cum reușește să se mențină în formă atunci când este în vacanță.
"În vacanță îmi dau voie să mănânc tot ce poftesc, de la burgeri, la pizza, la deserturi de toate felurile"
Spectacola: Din fericire, nu pare că te-ai fi întors și cu kilograme în plus. Ai vreun truc, atunci când vine vorba de vacanțe și dietă?
Jessie: Când merg în vacanțe trebuie să vă mărturisesc că nu mă abțin de la nimic când vine vorba de mâncare. E momentul în care, timp de o săptămână, îmi dau voie să mănânc tot ce poftesc, de la burgeri, la pizza, la deserturi de toate felurile. În Egipt vreau să vă spun că le-am încercat pe toate. Dacă erau 20 de feluri de prăjituri la masă de seară, eu trebuia să le gust pe fiecare. Dar și când mă întorc acasă, dietă e dietă și sportul e sport.
Care este secretul siluetei sale
Jessie: Secretul siluetei mele nu este chiar un secret. Este multă muncă în sala de sport și alimentație cât de cât corectă. Încerc să nu fac excese, dar până la urmă sunt un om că oricare altul și câteodată am poftă de Fast Food. Așa că încerc să fiu echilibrată. Fac sport de minim 3 ori pe săptămâna, iar în weekend mănânc ce poftesc. Dar cu măsură.
De luni până vineri sunt atentă la ce mănânc
"Nu fac parte din categoria norocoaselor, deși mi-aș dori. Însă, sunt de părere că și acest “noroc” ține până la o anumită vârstă. De-a lungul timpului am fost atentă la corpul meu, la cum reacționează la anumite combinații de alimente și, în funcție de asta, mi-am creat singură un program. Nu am consultat un nutriționist, așa că nu știu dacă ar funcționa și în cazul altor persoane. De luni până vineri sunt atentă la ce mănânc, am 5 mese regulate în fiecare zi, și încerc să scot zahărul și grăsimile. Mănânc mâncare gătită fără ulei, iar gustările dintre mese sunt de obicei fructe sau freshuri. Ultima masă o iau de obicei la ora 19 când termin emisiunea de la radio, iar paharul de vin roșu este nelipsit", a mai spus ea, într-un interviu pentru Spectacola.
Care este cea mai bizară dietă pe care a urmat-o
Jessie: Acum câteva luni am încercat să fac fasting, o dietă în care 16 ore pe zi beam doar apă. Mâncam doar o singură dată pe zi, seară pe la ora 20. Am ținut-o câteva luni dar nu a dat rezultatele la care mă așteptăm, așa că am renunțat.
Cum arată meniul perfect pentru ea și care este alimentul la care nu air putea renunța niciodată
Jessie: Dimineață îmi place să mănânc omletă cu legume sau ouă poșate, cu pâine prăjită integrală. Prima gustare este mereu un fresh de portocale, sfeclă sau o limonadă, fără zahăr, bineînțeles. La prânz prefer supele creme de legume cu crutoane din pâine integrală. La a două gustare prefer iaurt cu fructe proaspete, iar seară pește cu cartofi la cuptor sau o salată caesar. Cred că nu aș putea să renunț niciodată la pâine.
-
De ce să bei apă imediat după ce te trezești27.12.2025, 14:22
-
7 sfaturi să te pui pe primul loc27.12.2025, 12:58
-
Cât de des trebuie să schimbi lenjeria de pat?27.12.2025, 11:52
-
-
Ceaiul de ghimbir: când ajută și când nu27.12.2025, 10:02
Dieta pentru endometrioză care reduce durerea. 4 suplimente care chiar funcționează
5 alimente care îți reduc colesterolul fără medicamente
Alimentele care reduc inflamația în două săptămâni. Medicii le recomandă
Aceaste alimente reduc inflamația în două săptămâni, spun medicii.
Fructele de vară care țin glicemia sub control
Acestea sunt cele mai indicate fructe de vară pentru diabetici.
7 alimente care reduc stresul și anxietatea
Alcoolul după 40–50 de ani: ce se schimbă în organism și ce riscuri apar
Greșeala care îți blochează procesul de slăbire. Andreea Chirilă: Creierul nu percepe "nu" și "niciodată"
Alimentul pe care Nadia Comăneci nu-l mănâncă niciodată: Nu mănânc asta, dar beau o bere, două în fiecare seară
Adevărul despre produsele "high protein". Cât de bune sunt proteinele, de fapt? Când "bogat în proteine" sună mai sănătos decât este
Riscurile alimentelor ultra-procesate asupra sănătății. Cum afectează carnea procesată și băuturile îndulcite organismul
10 alimente care scad glicemia în mod natural. Un fruct banal ține diabetul sub control
De ce să mănânci un măr verde pe zi. 6 beneficii dovedite științific
6 motive să mănânci un măr verde pe zi. Beneficiile te vor surprinde.
Ce să mănânci pentru a-ți îmbunătăți sănătatea digestivă după 50 de ani. Alimentele care îți protejează stomacul și flora intestinală
Autofagia: curățenia generală a corpului. Distruge celulele canceroase și întărește sistemul imunitar. Cât timp durează
Băutura minune cu oțet și chia pe stomacul gol. Lygia Alexandrescu avertizează: Împreună produc variații de tensiune
Nu mai mânca asta! 5 alimente pe care medicii le evită cu orice preț
Crezi că mănânci sănătos? S-ar putea să te înșeli. Nu mai consuma aceste alimente! Medicii trag un semnal de alarmă!
