Ce să mănânci când ai gastrită? 7 alimente care îți salvează stomacul
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Nucile nu au o reputație prea bună când vine vorba de diete de slabit, ba chiar nutriționiștii recomandă limitarea consumului acestora, din cauza conținutului ridicat de grăsimi și a densității calorice. Cu...
Studiile arată că atunci când migdalele sunt incluse în dietele de slăbit, oamenii tind să slăbească mai mult, în special în jurul taliei - un efect care este asociat cu pierderea de grăsime viscerală. Acest tip de grăsime poate crește riscul de boli de inimă și diabet de tip 2.
Potrivit cercetătorilor, conținutul ridicat de grăsimi, proteine și fibre din migdale poate crește senzația de sațietate, ceea ce duce la reducerea foamei și evitarea supraalimentării.
În plus, acestea sunt bogate în grăsimi nesaturate, care au rate mari de oxidare a grăsimilor, care reduc în mod specific grăsimea viscerală.
De asemenea, migdalele au fost legate de absorbția incompletă a energiei, deoarece pereții lor celulari împiedică eliberarea de grăsimi. Ca atare, corpul nu poate absorbi toate caloriile lor
În ceea ce privește nucile, un studiu efectuat pe 293 de persoane a raportat o pierdere în greutate mai mare atunci când au inclus 30 de grame de nuci ca parte a unei diete de slăbit.
Cu toate acestea, studiile asupra efectului nucilor pentru slăbire sunt limitate, iar cercetările actuale par a fi mixte. Astfel, este încă nevoie de mai multe cercetări
Ai dureri de stomac și senzație de arsură? Nu mai ignora semnalele. Ce alimente îți pot salva stomacul și pe care trebuie să le eviți.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
Deși este cunoscută pentru proprietățile sale nutritive și durabilitatea sa impresionantă, mierea nu este imună la deteriorare.
Aceste 4 alimente trebuie evitate dacă ai hipertensiune arterială.