Mâncatul la momentul potrivit, mai important decât somnul pentru sănătatea inimii
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Peștele este o sursă excelentă de proteine și, spre deosebire de alte alimente grase, are un conținut scăzut de grăsimi...
De asemenea, peștele este o sursă bună de acizi grași omega-3, care au efecte benefice asupra inimii. Cercetările au arătat că acizii grași omega-3 pot reduce riscul de boli de inimă și accident vascular cerebral.
The American Heart Association (AHA) recomandă consumul de pește, în special pește gras, în special cei bogați în acizi grași Omega-3 , precum somonul, sardinele și tonul, de cel puțin de două ori pe săptămână, pentru a reduce riscul de insuficiență cardiacă, boli coronariene, stop cardiac și cel mai frecvent tip de AVC (ischemic ). Recomandarea este publicată în revista Circulation a American Heart Association.
Însă, aceste recomandări vin și cu un mic avertisment. Unele specii, cum ar fi rechinul, pe macroul și peștele sabie, pot fi deosebit de bogate în mercur, care se acumulează în sânge și pot provoca probleme de sănătate. Din acest motiv, aceste tipuri de pește trebuie consumate cu moderație.
Mâncatul la momentul potrivit este mai important decât somnul pentru sănătatea inimii. Dar ce înseamnă, de fapt, momentul potrivit.
Folosite de mii de ani, semințele de chia continuă să impresioneze prin potențialul lor nutritiv și versatilitatea lor în alimentație.
Crezi că mănânci corect? Adevărul cutremurător despre dieta sănătoasă care îți poate distruge inima
5 trucuri psihologice care păcălesc creierul să slăbească fără să îți dai seama.
De ce are nevoie corpul nostru de zahăr: mai mult decât un gust dulce. Cum să consumi zahăr în mod sănătos.