Ingredientul care frăgezeşte orice tip de carne. Secretul pe care trebuie să-l încerci
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Cum faci să dispară mirosul de ceapă de pe mâini. Iată câteva trucuri și sfaturi practice.
Mirosul puternic al cepei poate fi neplăcut pentru mulți, deși ceapa este un ingredient esențial în multe preparate culinare datorită aromei și beneficiilor sae pentru sănătate.
Mirosul persistent al cepei poate rămâne pe mâini, în gură și chiar în aerul din bucătărie.
Din fericire, există mai multe metode eficiente pentru a diminua acest miros.
Iată câteva trucuri și sfaturi practice pentru a reduce mirosul de ceapă de pe mâini:

Foto: Freepik
1. Spală cu oțet și apă
După ce ai tocat ceapa, spală-ți mâinile cu un amestec de oțet și apă.
Oțetul ajută la neutralizarea compușilor sulfurici responsabili pentru mirosul puternic.
2. Folosește otețel inoxidabil
Freacă mâinile de o suprafață de oțel inoxidabil, cum ar fi o lingură sau lama unui cuțit (dar ai foarte mare grijă).
Aceasta este o metodă bine-cunoscută, deși mecanismul exact nu este pe deplin înțeles, se pare că oțelul ajută la reducerea mirosului.
3. Pasta de dinți sau bicarbonat de sodiu
Spală-ți mâinile cu o mică cantitate de pastă de dinți sau fă o pastă din bicarbonat de sodiu și apă.
Ambele au proprietăți de curățare și poat ajuta la eliminarea mirosurilor.
Acesta este secretul pentru o carne fragedă și delicioasă. Oricine poate încerca această tehnică ce are rezultate remarcabile.
Acest aliment sănătos reduce riscul apariției demenței. De altfel, previne și alte boli asociate cu îmbătrânirea.
Ți-au ieșit iar cartofii moi, lipicioși sau făcuți doar pe margini? Ține-i 10 minute în apă cu gheață și vezi diferența!
De ce cafeaua nu este întotdeauna cea mai bună alegere dimineața? Iată băutura de 100 de ori mai bună decât cafeaua.
Vrei o piele luminoasă, elastică și cu mai puține riduri? Începe cu farfuria! Alimentele care reduc ridurile.
Așa reduci riscul de AVC. Un expert indică schimbarea alimentară simplă care poate face diferența.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Pentru cei care se luptă cu nopți agitate, acest remediu simplu și delicios poate face minuni.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Acesta este secretul japonezilor pentru longevitate. Alimentul care îți prelungește viața.
Turtele dulci sunt un desert clasic, care ne amintesc de sărbători, copilărie și momentele petrecute cu cei dragi.
Ce ascunde ciocolata caldă pe care o bei? Zahăr, calorii și... mult mai mult decât crezi. Rețete simple, delicioase și sănătoase.
De ce să faci gargară cu sare și apă caldă: un truc simplu pentru sănătatea gâtului.