EXCLUSIV Cum prepari pasca, dacă ești la DIETĂ. Nutriționistul Anca Hâncu are un truc GENIAL

pasca-fara-aluat_54797800 captură foto Youtube Jamila Cuisine

Cum putem găti pasca pentru masa de Paști, astfel încât să nu ne pună în pericol silueta? Răspunsul ni-l oferă medicul nutriționist Anca Hâncu, în cadrul Interviurilor DC Medical. Medicul are o rețetă...

"Pasca poate fi gătită cu mai puţin zahăr, se mai pun nişte stafide şi vor da savoarea. Aş veni, de data aceasta, cu o rețetă personală. Eu, în loc de toată coca aceea cu făină, aş sugera să punem nişte mere. Se pun merele la copt în tavă, deasupra toată umplutura aceea cu brânză, ou, puţin zahăr sau chiar îndulcitor. La final, se răstoarnă totul. Şi, atunci, iese ca un tort cu mere şi cu brânză, care este foarte bun, este gustul de pască. Mai ales dacă vrem să avem grijă de silueta noastră. Trebuie să balansăm. Avem şi plăcerea de a arăta bine şi plăcerea de a mânca ceva delicios şi bun.", a dezvăluit medicul nutriționist Anca Hâncu, pentru DC Medical.

Google News icon  Urmărește-ne și pe Google News - abonează‑te!

Articole similare
300x250
300x250