Carnea de pui: sănătoasă, dar nu ar trebui să o consumi zilnic
Nu mulți oameni știu despre consecințele consumului prea mare de carne de pui. Iată ce se poate întâmpla dacă mănânci prea mult pui.
Nu mulți oameni știu despre consecințele consumului prea mare de carne de pui. Iată ce se poate întâmpla dacă mănânci prea mult pui.
Indiferent de dietă, există câteva principii pe care ar trebui să le urmați, pentru ca dieta să aibă efectul scontat.
Castravetele are numeroase beneficii pentru sănătate, dar are beneficii multiple și pentru îngrijirea pielii.
Tenul gras este în general mai dificil de întreținut: iată șase soluții pentru a-l menține hidratat și catifelat.
Când depozităm alimente în frigider trebuie să ținem cont de o serie de reguli.
Iată cinci greșeli pe care ar trebui să le evităm atunci când folosim lama de ras.
Iată câteva dintre beneficiile consumului de murături.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la Antena 3, despre un remediu care curăță organismul.
Chiparosul, arbore originar din zona mediteraneană, iubește lumina, dar are nevoie de un sol umed.
Toată lumea care vrea să piardă în greutate, vrea să se întâmple cât mai repede posibil. Iată ce spun specialiștii despre asta.
Uleiul dn semințe de cânepă ar putea fi un adevărat balsam pentru piele. Tratează acneea și hidratează fără să înfunde porii.
Ghimbirul are efecte minunate pentru aspectul pielii. Iată câteva dintre ele.
Acneea fungică poate fi foarte supărătoare, producând disconfort și mâncărime. Iată de ce apare și cum se poate trata:
Ghimbirul este singurul condiment care are multiple beneficii și poate face minuni pentru sănătatea ta, precum și pentru păr și piele.
Când vreți să gătiți orez e bine să știți că nu toate tipurile de acest aliment fierb la fel.
Experții recomandă alegerea unui vin alb sau rose pentru o nuntă organizată vara, iar vin roșu pentru toamnă, iarnă sau primăvară.
Refolosirea uleiului de gătit poate fi motivul pentru care aveți anumite probleme de sănătate.
Se recomandă să nu mai pregătiți nicio mâncare cu uleiul de gătit refolosit.
Se recomandă ca uleiurile să fie depozitate în recipiente închise ermetic și în spații răcoroase.
Muștele pot transmite o mulțime de boli, iar dacă doriți să evitați produsele din comerț puteți prepara acasă câteva soluții eficiente.
Un aliment considerat sănătos, mâncat în exces, duce la acumulare de țesut adipos, spune medicul Maria Nițescu.
Dr. Vasi Rădulescu a explicat care sunt cele mai importante cinci motive pentru care ni se face foame mereu.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este leacul natural pentru înțepături de țânțar, herpes și artroză.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a explicat care este diferența dintre pâinea proaspătă și cea prăjită și care este mai sănătoasă.
Nutriționistul Alexandru Călugăru a explicat care sunt beneficiile celor mai sănătoase legume din acest sezon.
Dacă dormiți cu șosete ar fi bine să știți că acestea vă pot scăpa de insomnie și puteți adormi mai repede.
Toxoplasma este un parazit cu care ne putem infesta de la pisică și care poate schimba comportamentul gazdei sale, punându-i viața în pericol.
Medicul Vasi Rădulescu a explicat care sunt alimentele asociate cu un risc crescut de cancer. Unele dintre acestea sunt folosite frecvent.
Salvia este un alt ingredient folosit în bucătărie, însă ea nu se consumă proaspătă.