Cum scăpăm de energiile negative din bucătărie. Truc al celebrei Vanga
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă o soluție pentru a scăpa de energiile negative din bucătărie.
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru recomandă o soluție pentru a scăpa de energiile negative din bucătărie.
Ciocolata neagră previne pierderea memoriei, susține un studiu de la Harvard.
Medicul Vasi Rădulescu recomandă românilor să nu facă abuz de paracetamol când suferă de dureri de cap sau articulații.
Prăjelile, alcoolul și zaharurile adăugate, consumate des, nu sunt pe placul creierului.
Chiar dacă nu presupun întotdeauna existența unei forme de cancer, următoarele simptome care apar la femei nu ar trebui ignorate:
Cel mai mare număr de fumători din Uniunea Europeană se află în România.
Prima tabletă de ciocolată ar fi apărut în 1910. Ciocolata este un desert îndrăgit de milioane de oameni din toate colțurile lumii.
Nutriționistul Cori Grămescu face câteva recomandări de gustări zilnice pentru cei care postesc.
Când vine vorba de cancer, nutriționiștii ne sfătuiesc să consumăm cu moderație anumite alimente, iarr pe altele să le evităm cu totul.
Nectarinele datează de mai bine de 2.000 de ani și sunt pline de nutrienți pentru sănătatea organismului.
Oficialii francezi susțin că anul trecut au crescut cazurile de violență domestică cu 10%.
Medicul nutriționist Anca Hâncu recomandă consumul de pește gras la cuptor pentru sănătatea creierului și prevenirea declinului cognitiv.
Medicul cardiolog Vasi Rădulescu dezvăluie câteva curiozități despre creier pe care mulți dintre noi nu le știu.
Nutriționistul Cori Grămescu le recomandă doamnelor la dietă să mănânce dulce dacă poftesc, însă să nu exagereze.
Medicul nutriționist Mihaela Bilic a întocmit un ghid pentru românii care vor să postească.
Postul ajută organismul și mental și fizic, spune medicul nutriționist Mihaela Bilic.
Profesorul Dan Vodnar explică, pe rețelele sociale, de ce bananele se coc mai repede când sunt puse lângă portocale.
Cercetătorii au constatat că laptele degresat care are cel mult 1% grăsime poate să te facă să trăiești ai mult cu 4,5 ani.
Procesul de denaturare a proteinelor este esențial în obținerea brânzeturilor.