Maria Dragomiroiu, despre ingredientul pentru un TEN perfect și un PĂR sănătos: 5 minute, atât îmi ia!

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Maria Dragomiroiu - Foto: Facebook Maria Dragomiroiu
Maria Dragomiroiu - Foto: Facebook Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu a dezvăluit care este secretul tenului său, dar și al părului. 

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară din țară, are o voce ce poae fi recunoscută oricând, un păr spectaculos și un ten perfect. 

La 66 de ani, artista are mare grijă de imaginea ei, de felul în care se prezintă în fața publicului și a dezvăluit că are un adevărat ritual de îngrijire.

Maria Dragomiroiu a spus că își vopsește părul singură, de când se știe, și îl tunde de două ori pe an. Mai mult, merge la tratamente, se spală cu apă și săpun pe față și se dă cu creme pe bază de miere și lăptișor de matcă.

Irina Loghin, despre ALIMENTUL pentru un TEN perfect. Ceaiul pe care-l bea zilnic: O linguriță pe zi face MINUNI! Îl recomand femeilor

"Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți"

 

"Mă dau cu o cremă grasă, pentru că eu am pielea uscată, mă ține. Le folosesc pe cele românești, pe bază de lăptișor de matcă. Lumea te vrea așa cum te știe, nu e ca și când lucrezi oriunde altundeva. E adevărat că totul vine din interior. În primul rând contează cum ești pe dinăuntru.

Mă îngrijesc și asta înseamnă un efort și niște bănuți, pentru că mai merg și la câte un tratament. Într-o companie lași motoarele, aici nu se poate. Cu cât trece timpul, trebuie să rămâi în competiție. Lumea vrea altceva, se schimbă și trebuie să ții pasul, să muncești. Să nu te îngrași… Să rămâi așa cum te știu oamenii. Arta cere sacrificii", a declarat Maria Dragomiroiu, pentru fanatik.ro.

Maria Dragomiroiu are un păr frumos de peste un metru și susține că și-l vopsește singură de ani de zile, acasă, în numai 5 minute. 

"Mă vopsesc singură de o viață! Și cum mă vopsesc? În 5 minute. Atâta îmi ia mie, în rest stau 15 minute cu vopseaua pe păr și apoi mă spăl normal cu balsam și șampon. De tăiat îl iat pe unde apuc, la New York, la televiziune în București… Îmi tai părul cam de două ori pe an câte 10 centimetri", a mai spus ea.

Cu ce-și dă Maria Dragomiroiu pe față, pentru un ten perfect

Cântăreața de muzică populară spune că nu utilizează un demachiant, ci își curăță tenul cu apă și săpun, care îi sunt mai la îndemână.

"Pentru curățarea tenului folosesc apă și săpun. Pentru că eu, fiind fardată, machiajul nu se ia cu demachiant și, de aceea, mă spăl cu apă și săpun. Și musai crema grasă despre care aminteam", mai spune Maria Dragomiroiu.

Nu în ultimul rând, ea a spus că se străduiește să țină Postul Paștelui

"Mă străduiesc să țin postul acesta, nu mănânc carne. Mă simt bine sufletește, începem pregătirile de Paște și sper ca lumea să se mai îndrepte spre bunătate, spre împăcare cu cei din jur. Eu m-aș bucura să văd oamenii cum se împacă, că sunt în armonie. Crezi că doar povestea ta de viață este cea mai tumultuoasă. Eu sunt un om iertător. Eu sunt fericită să câștig un suflet, chiar dacă mi-a greșit. Nu am făcut niciun rău, nu vreau răul nimănui, fiecare are drumul lui, steaua lui…", a mai spus Maria Dragomiroiu.

Anca Țurcașiu, ALIMENTUL care o menține tânără la 52 de ani: Costă, dar sănătatea e mai importantă

Anastasia Lazariuc, dieta la 68 de ani. Alimentul la care a renunțat: Mănânc doar când merg undeva, să nu creadă lumea că fac fițe

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai spectaculoase apariții din showbiz-ul românesc. Vedeta, care a atins vârsta de 52 de ani, se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat. Actrița are o siluetă ca trasă prin inel, iar ridurile pentru ea sunt doar un mit. Și, pentru că foarte mulți oameni sunt curioși să-i afle rețeta de succes, prin care se menține mereu tânără, artista a dezvăluit-o, în final. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce a urmat Anca Țurcașiu să spună.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază  toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea", a declarat Anca Șurcașiu, potrivit Spectacola.ro.

Și, pentru că este atât de interesată de modul în care arată pielea ei, vedeta spune că, pentru corp folosește același tip de apă. Rezultatele sunt uimitoare, spune ea.

"Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă", ne-a spus Anca Turcașiu.

Actrița este vegetariană de aproximativ 20 de ani

O influență foarte mare pentru silueta ei o mare are și stilul de viață, care este unul foarte sănătos. Anca Țurcașiu este vegetariană de aproximativ 20 de ani. Chiar dacă aceasta refuză să mai mănânce carne complet spune, în același timp, că nu recomandă neapărat acest stil de viață, care nu este pentru oricine.

„E un stil de viață, nu este o dietă.  Nu știu ce avantaje sau dezavantaje are pentru că nu vreau să dau sfaturi. Nu recomand, nu forțez pe nimeni să il adopte. E un stil de viață pe care l-am ales în urma unor cărți pe care le-am citit. M-au motivat că nu este sănătos să mănânci carne. Cu toate acestea, fiecare trebuie să își asculte corpul, gândurile, sufletul. Poate ție nu îți priește acest stil de viață. De exemplu, familia mea mănâncă și carne și totul este minunat.”, a declarat Anca Țurcașiu într-un interviu pentru revista Unica, în urma cu mai mulți ani.

Cum arată meniul zilnic al Ancăi Țurcașiu - citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel