De ce nu trebuie să ții niciodată paharul de vin de cupă
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
Combinația miere cu scorțișoara constituie un leac excelent indicat în cinci afecțiuni, dintre care unele sunt grave! Iată care și cum se prepară:
Scorțișoara și mierea, pe lângă faptul că au un gust excelent împreună - amestecul lor este o adevărată minune medicinală pentru cei care au artrită, alergii, boli cardiovasculare, diabet și răceală.
Puterea combinației constă în faptul că atât scorțișoara, cât și mierea conțin compuși care afectează corpul la nivel celular. Potrivit lui dr. Axe, acest duo dinamic combate inflamațiile, distruge radicalii liberi și stimulează sistemul imunitar.
În antichitate, adepții medicinei ayurvedice recomandau o pastă făcută din pulbere de scorțișoară și miere și scorțișoară pentru tratarea artritei. Acest lucru funcționează din cauza cinamaldehidei din scorțișoară și a ingredientelor precum potasiul din miere, care se combină pentru a trata inflamația și deficiențele care duc la apariția și agravarea artritei.
REȚETA: 2 linguri de miere se amestecă cu o linguriță rasă de scorțișoară. Amestecul se aplică pe zona afectată și se masează în piele. Sau, același amestec poate fi dizolvat în apă și băut regulat.
Amestecul de miere și scorțișoară îi poate ajuta pe cei care suferă de alergii care nu pun viața în pericol! Pe lângă faptul că stimulează sistemul imunitar, ameliorează inflamația și congestia care pot apărea ca urmare a anumitor alergii.
REȚETA: 2 linguri de miere se amestecă cu o linguriță rasă de scorțișoară și se diluează într-un pahar de apă călduță (nu fierbinte, pentru că apa fierbinte reduce efectele benefice pe care le are mierea)
Combinați mai sus menționată a fost testată în mai multe case de bătrâni din America de Nord, ca măsură de prevenire a bolilor de inimă. Consensul actual este că amestecul ajută la creșterea flexibilității și rezistenței arterelor. Natural News notează (link direct ursa informației), de asemenea, că mierea și scorțișoara curăță arterele înfundate - un factor major de risc pentru bolile de inimă.
REȚETA: Crema de miere cu scorțișoară se poate și mânca, întinsă pe o felie de pâine prăjită.
Câteva cercetări (link direct sursa informației) au arătat că atât scorțișoara, cât și mierea reduc nivelul zahărului din sânge. Mierea reduce, de asemenea, nivelul de colesterol LDL rău și crește colesterolul HDL bun. Un lucru extraordinar pentru diabeticii care prezintă de obicei un risc mult mai mare de a dezvolta probleme de colesterol.
Cele două ingrediente au efecte antibacteriene / antivirale pe care le-am menționat. Într-un studiu (link direct studiu), cercetătorii au descoperit că scorțișoara reduce creșterea diferitelor bacterii care cauzează răceala. Atunci când combinați acest lucru cu efectele imuno-stimulatoare ale mierii, veți obține un leac demn de luat în considerare.
Află de ce nu este recomandat să ții paharul de vin de cupă.
De ce e bine să pui puțin bicarbonat pe carne înainte de a o găti. Trucul gospodinelor de la țară.
Ce este niacina și la ce ajută, de fapt? Este adevărat că poate crește riscul de boli de inimă?
Warren Buffett - lecțiile unui miliardar despre adevărata fericire. Cele 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi ca să fii fericit.
Ți s-a spus să nu mănânci înainte de operație? S-ar putea să fi fost degeaba. Uite ce s-a descoperit.
De ce ar trebui să pui orez în dulap. 6 lucruri utile pe care le poți face cu orezul.