Kombucha din ceaiul negru reduce microbii intestinali asociați cu obezitatea
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Migrenele sunt declanșate de anumiți factori pe care cercetătorii încă se luptă să-i înțeleagă. Ei au făcut o asociere cu consumul unor băuturi, printre care și cafeaua.
Un mic studiu de la Harvard, publicat în The American Journal of Medicine oferă un memento despre importanța limitării declanșatorilor de migrenă.
Timp de șase săptămâni, 100 de adulți cu migrene frecvente au fost solicitați să înregistreze zilnic aportul de cafea, ceai, sucuri și băuturi energizante; aport de alcool; niveluri de activitate; stres; și ore de somn. De asemenea, ei și-au înregistrat și episoadele cu dureri de cap.
Cercetătorii au analizat riscul fiecărui participant la studiu de a avea dureri de cap într-o anumită zi, în raport cu consumul său de băuturi cofeinizate.
Consumul a trei sau mai multe porții de băuturi cofeinizate într-o zi a fost asociat cu șanse mai mari de a avea migrenă în acea zi sau în ziua următoare. Cu toate acestea, consumul a una sau două porții de băuturi cofeinizate nu a fost asociat cu migrene. Asta însă nu înseamnă că persoanele predispuse la migrene se pot bucura în siguranță de până la două băuturi cofeinizate pe zi.
Studiul este doar observațional și nu dovedește că orice cantitate de cafeină va provoca sau nu va provoca migrene. Dar dacă sunteți predispus la migrene, urmăriți ce vă declanșează durerile de cap și poate păstrați un jurnal al activității zilnice (inclusiv aportul de cofeină) pentru a vă ajuta să descoperiți limitele de declanșare.
Sursa, aici.
Ceaiul care curăță microbii intestinali. Topește și grăsimea abdominală.
Reduc inflamația, protejează creierul și încetinesc îmbătrânirea. Și tot ce trebuie e să mănânci asta zilnic.
Această plantă îți detoxifică ficatul și îți îmbunătățește digestia. O ai deja în casă!
Acest aliment banal reglează glicemia și tensiunea arterială. Reduce și riscul de cancer.
Un singur aliment care îți reglează tensiunea – și nu, nu e usturoiul!
Un ceai vechi de secole face valuri în medicina modernă. Este plin de antioxidanți și previne bolile de inimă și diabetul.
Această plantă medicinală veche de 2.000 de ani ar putea fi cheia pierderii în greutate. Arde grăsimile rapid și fără efort.
Cum transformi ceaiul obișnuit în medicament pentru răceală. Iată câteva trucuri simple cu efecte uimitoare.
Cea mai bună băutură care spală și curăță ficatul gras.
Măceșele, alături de gustul lor dulce-acrișor, sunt bogate în vitamine și antioxidanți, având numeroase beneficii pentru sănătate.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă înlocuiești cafeaua cu Matcha. Primele efecte apar imediat.
Acest aliment pe care îl mănânci dimineața, te ajută să ai un somn odihnitor. Are efect calmant.
Acest ulei reduce semnificativ inflamația din organism. Pur și simplu mătură deșeurile.
Fructul care arde grăsimile. Stimulează pierderea în greutate cu 200%. Oferă și protecție cardiacă.