Pate vegetal din ciuperci, rețeta gata în 15 minute
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Panna Cotta este considerată un fel de mâncare dificil de preparat. Notează această rețetă simplă de Panna Cotta, care îți iese perfect în cinci pași.
Panna Cotta este practic o cremă italiană ce înseamnă „smântână gătită”. Este realizată cu ingrediente ușor accesibile, cum ar fi zahărul, smântâna etc., și are o textură bogată și mătăsoasă.
Pasul 1
Toarnă 1 ½ cană de lapte într-o tigaie și presară 3 lingurițe de praf de gelatină peste. Lasă pe foc 5-10 minute și amestecă
Pasul 2
Mărește flacăra și continuă să amesteci pentru a dizolva și înmuia gelatina. Odată dizolvată, adaugă ½ cană zahăr alb în tigaie și omogenizează.
Pasul 3
Într-un castron, amestecă 100 g de smântână grasă, 1 linguriță de extract de vanilie și puțină sare.Toarnă compoziția de gelatină peste cea de smântână și amestecă.
Citește și Cum prepari sosul Carbonara pentru paste. Ingredientul SECRET care îi dă o aromă bogată
Pasul 4
Pune Panna Cotta într-o formă de brioșe sau rotundă și bagă compoziția la frigider timp de 4-5 ore sau peste noapte.
Pasul 5
Pentru a desprinde Panna Cotta de marginile formei, rulează cu cuțitul pe margini. Așază vasul într-un castron umplut cu apă fierbinte timp de 3 secunde, apoi răstoarnă Panna Cotta pe o farfurie.
Secretul pateului vegetal. Ingredientul cheie care îl face delicios. Rețeta e gata în 15 minute.
Sfaturi utile pentru consumul de fructe uscate. Care sunt cele mai sănătoase fructe uscate și de ce.
Sportivii de la Jocurile Olimpice 2024 au fost înnebuniți după brioșele cu ciocolată din sala de mese. Care e secretul lor.
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Medicul Doru Negru atrage atenția.
Efectele negative ale apei cu lămâie. Ce se întâmplă dacă bei prea multă apă cu lămâie sau prea multă limonadă.
Cum faci ciorbă de pui a la grec. Iată varianta cremoasă și ușor acrișoară. E ideală pentru zilele răcoroase
De ce această băutură japoneză a cucerit generația tânără. Iată cum o poți prepara corect și ce beneficii are pentru sănătate.
Rețetă de imuno booster - o băutură plină de vitamine și antioxidanți care crește imunitatea și ajută la topirea kilogramelor în plus.
Medicul nutriționist desființează micul dejun cu ovăz. "Ovăzul nu este pentru oricine".
Când pui sarea în tocănițe sau ciorbe - la mijlocul gătitului sau la început? Greșeala pe care o fac mulți.
Metoda secretă pentru a menține mărarul și pătrunjelul proaspete săptămâni întregi.